Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

copak o to,máme spoustu témat, ale pouze několik drží blog idnesu nad vodou až by se mohlo zdát, že i rozpory Ruska a USA se dějí na objednávku blogérů idnes s tím, že nikdo jiný je vyřešit neumí.;-)

0 0
možnosti

Takže u Hermánků na dvorečku. Tam Se tak Blábolí až je z toho trojnásobná práskanice v archivu.

2 0
možnosti
Foto

Do roku 1996 jsem byl přesvědčený o tom, že nám Rusko 40 let hodně ubližovalo. Pak jsem začal pomalu chápat, že nejvíc Čechům ubližují samotní Češi. Po Únoru bezcharakterní náhle zrudlí hajzlíci a po Listopadu ti z ruda zoranžovlí, zmodralí a zežloutlí vybledlí, kteří si náhle náramně rozuměli s bývalými veksláky.

2 5
možnosti
Foto

Naklepávání srpu kladivem Vám jde znamenitě.

Co se týče té policejní blokace, tak buďte rád, že jste musel nějakou dobu čekat. Teetotalleři měli v Indii klub, kde se k čaji scházeli, a jelikož jim z přemíry tohoto nápoje bylo zle od žaludku, museli požívat speciální velké žaludeční bonbóny. Plněné léčivými destiláty. Kolik jste si jich dal před jízdou? ;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

Žádný. Pro je teatotaller abstinent a šmytec. Už ani nevím, co jsem tehdy pil. Ale pivo ne.

1 1
možnosti

D89a20v64i68d 91V87l18k

23. 10. 2015 17:52

Jiří už Vám z toho Putina koukají jen polobotky;-D

5 2
možnosti
Foto

Já jen komentuji pana Zieglera a dělám si legraci z "protiprávnosti" nepovolení startu.

Což, jak uznáte, je nesmysl. Protože na povolení startu žádný vynutitelný právní nárok není.

2 2
možnosti

Jen si představuju, co by se stalo, kdyby se obdobná událost neodehrála v Moskvě, ale třeba v Berlíně, Bruselu, nebo ve Washingtonu. To by z toho tady na blogu komunisté, okamuristé, konvičky i zemanovci úplně zešíleli.. Ale v případě Ruska šlo jen o dobře míněnou "schválnost", to je přece jasný..

13 0
možnosti

Navíc šlo hlavně o potomky legionářů, neboli staré až velmi staré lidi a vůči nim je to minimálně velmi neohleduplné, ale co už chtít po rusákovi....Rv

12 0
možnosti

Pokud by šlo opravdu pouze o nějaké běžné, administrativní nedorozumění, vyřešila by se situace v řádu minut nebo půl hodiny, zvláště jde li o oficiální, předem nahlášenou delegaci ve vojenském speciálu. To, že česká delegace čekala až 5 hodin, navíc bez jakékoli informace, svědčí o tom, že tam nějaký zlý úmysl byl, anebo onen pověstný Ruský superšlendrián. Osobně si myslím, že to byla kombinace obéhoRvRv

12 0
možnosti

Vojenský speciál to je co???? a na civilním letišti;-D

0 8
možnosti
Foto

Já si myslím, že u pana Hermánka je to takto: stalo se to v Moskvě, tak je to v pořádku. Kdyby se to stalo ve Washingtonu, tak by to bylo protiprávní.

13 1
možnosti

Zase faulujete, podsouváte ...Rv

2 13
možnosti

P73e22t46r 88T49o56m38e92k

23. 10. 2015 14:56

Vaše slova  "A možná v tom letadle seděl někdo, koho Rusové mají rádi jako osinu v prdeli. A tak mu to, zcela v souladu s právem, dali sežrat."  a těším se, že je směrem k vám taky jednou uplatním.

5 0
možnosti

Pane Tomku, znáte to s tou jámou a s tím kdo do ní nejčastěji padá, že jo? ;-)

1 8
možnosti
Foto

O56t34t23o 48Č72e67r69n64ý

23. 10. 2015 14:49

"České ministerstvo zahraničí ale později přístup ruské strany k řešení situace ocenilo. "S ruskou stranou jsme nadále v kontaktu s cílem podrobně analyzovat nastalou situaci a zabránit obdobným nedorozuměním v budoucnu," uvedl úřad české diplomacie." Toto je ze včerejších Novinek, tak nevím, co se tady řeší.

3 7
možnosti

Řeší se tu "jediná a správná světová-politická-ideologická pravda" :-/

2 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.