Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

citát z blogu : A tak nám Rusko, protože ho to štve, protože nám zatím nikdy v ničem neublížilo a myslím si, že ani nehodlá, občas provede nějakou tu schválnost.

Prostě si nemůžeme myslet, že tady budeme vylévat kýble špíny a velká zem nás za to pochválí. Nepochválí.

taky z toho cítíte ten stesk po normalizaci, který na nás kouká z každého druhého autorova blogu? Pěkně ohnout záda před rudým bratrem, jen mu neublížit, ani křivě se na něj nepodívat, co by tomu v Kremlu řekli, že? A když se takové stanovisko dokoření vyjádřením a vazalství  Američanům, máme tady pěkný kolaboranstký blog. 

Víte autore, cokoliv, jen ne znovu azbuku. Těch 40 a něco let pod rudou botou fakt stačilo. 

Btw ... Rusko že nám nikdy a v ničem neublížilo? Jděte se "vysmát", fakt.

17 0
možnosti
Foto

Náš prezident Zeman se před Rusy ani Putinem nijak neponižuje, ale vyjadřuje se o nich korektně a korektně s nimi jedná.

Výsledkem je, že si Rusové našeho prezidenta Zemana váží, ale jinými našimi politiky, kteří na ně lijí kýble špíny potom oprávněně opovrhují.

A jedním z nich je právě Petr Gazdík.

Jenže slušné chování vůči Putinovi budete zřejmě Vy osobně pokládat za projev kolaboranství.

Pro Vás je jistě projevem svobody, když pochválíte každou americkou vojenskou agresi (Srbsko, Irák, Libye).

5 15
možnosti
PV

P47a96v85e82l 51V40é93b71r

23. 10. 2015 14:44

Pane Hermánku, poloviční pravda je vždycky lež. A vaše tvrzení o právech policie "Prostě policie má právo uzavírat prostor, zastavovat provoz, vykazovat lidi z prostoru a podobně."  JSOU pouze poloviční.

Ano, policie má právo to všechno činit, ale pouze v odůvodněných případech. Činí-li tak bezdůvodně, jedná se o šikanua činí tak protizákonně.

Podobně to bylo na tom letišti.

15 1
možnosti
JC

Nesmysl! Letiště (jeho personál) jenom a pouze vyžadovalo plnění platných předpisů, to je tak těžké pochopit?

1 9
možnosti
LB

Líbí se mi názory o provokaci. A přitom šlo o jeden z ruských leteckých zákonů a to, že pokud na jejich území naberete cestující, mění se váš let na vnitrostátní a musíte mít povolení. A zrovna tento papír na letišti chyběl. A jestli si všimli názorů pana poslance Gazdíka, tak ho nehledali rychle.

5 0
možnosti
Foto

Myslím si, že kdyby v letadle seděl místopředseda Sněmovny spřátelené země, tak by takový problém nenastal.

3 5
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím a pod Vaši poslední větu se podepisuji.

Rusové zcela přesně mířili na místopředsedu TOP09 Petra Gazdíka, jelikož představitelé TOP09 svojí  rusofobní politikou vypověděli Rusku a Putinovi otevřené nepřátelství.

Proto se jejich předseda Karel Schwarzenberg dostal na listinu nežádoucích osob v Rusku společně s dalšími extremisty jako Jaromírem Štětinou či Štefanem Fullem: http://www.zet.cz/tema/seznam-nezadoucich-osob-venovalo-rusko-eu-jako-vyraz-duvery-tvrdi-rusky-diplomat-5227

A Rusové tímto způsobem dali představiteli TOP09 Petru Gazdíkovi najevo svoje opovržení.

2 12
možnosti
MJ

Pane autore , nemá cenu o tomto nějak sáhodlouze diskutovat, jednalo se totiž jen a pouze o Ruskou- Bolševickou provokaci.

9 2
možnosti
Foto

Tak představitelé současné TOP09 mají k bolševismu blíže než Putinova vláda v Rusku.

2 8
možnosti
JC

R^ Tentokrát na několik palců nahoru. Mám naprosto stejný názor, napsal jste to excelentně! Bude Vám zase nadáváno, ale to už je folklor. ;-)

4 12
možnosti
BM

Hrajete si se slovíčky. Faktem byla ta skutečnost, že naše delegace jela odhalit pomník čsl.legionářům. A to se současnému ruskému režimu, který vzdychá po bývalém SSSR jaksi nehodí. Naši legionáři byli jediní schopni pořádně zatápět bolševikům. A to se nezapomíná...

15 1
možnosti
PBR

Karma. A jen si představte, co by se asi tak dělo a vysílalo v naší vaší TV, kdyby se tohle stalo na našem letišti a letadlo bylo vypravené z Moskvy...

Nějak mi uniká, jak je možné někoho takto nařknout a přitom jasně vědět, že ten kdo porušil zákon dané země, by měl být rád, že nesnídal už v ruském vězení...

1 5
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.