Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I96v40o 34B21o10u61š36e

24. 1. 2015 11:16

Ruské útočné pušky především nemají co dělat natož střílet na Ukrajině. Tolik k nadpisu, zbytek článku jsme nečetl, protože to je zcela jistě naprostý blábol.

11 0
možnosti
Foto

A kdo ty pušky asi vyrobil?

1 5
možnosti
LW

"na Krymu hlasovali etničtí Rusové o návratu do vlasti pod hlavněmi zbraní. Větší lež a větší pitomost jsem opravdu jen málokdy zaslechl"

Popíráte tedy ruskou anexi Krymu ještě před referendem?

7 1
možnosti
LW

"A  i když si myslím, že ruský medvěd nemá plány nás obsadit, tak mám obavy, aby ho kyjevští idioti tak dlouho neprovokovali, až k nějaké pozemní operaci dojde."

Chcete snad tvrdit, že nám hrozí reálné nebezpečí obsazení "medvědem" s tvrzením, že neměl jinou možnost, protože "kyjevští idioti"? Nebude v tom případě bezpečnější onoho pomateného medvěda zavřít do klece? Přestal by užírat "idiotům" ze spíže a neměl by pak ani možnost vymlouvat se na "idioty", až půjde ochutnávat z naší spíže.

5 1
možnosti
PV

Článek je dobrýR^, ale s poslední větou si dovolím nesouhlasit. Protože ČT už věří jen opravdový naiva. Těch lží tam je za poslední dobu víc než dost. A lehce doložitelných. Horší je to s jejich demagogií. Ta je skutečně obludná. To máte pravdu, že bolševníci se musí červenat.

Třeba ten Karas. To je velmi smutná postava, a býval to novinář. V Rusku, kde má Putin podporu 80% národa, vytáhne tzv. disidenta a toho potom ukazuje do aleluja, prezentuje jeho názory a vůbec ho nezajímá, že realita je jiná.

Dnes ČT nefiltrujeme, jak to bylo za komančů, dnes jim nikdo nevěří. A kdo věří, tak ať tam běží...

9 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.