Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kouzelná formulace ....dle obecného mínění malasisjké letadlo sestřelili kyjevští separatisté..... Pakliže se "obcí" rozumí p- Hermánek , Petřík či Cvalín , je tvrzení pravdivé.:-).

Čekám na nějaký páně Hermánkův blog o nezasloužené porážce hokejistů CCCP ( pardon , RF) s Kanadou na světovém poháru.

Neboť , co ruské je , je nejlepší , jedinečné , následováníhodné.....

11 1
možnosti
Foto

V každém případě platí, že kyjevští separatisté nastavili téměř všechny podmínky k tomu, aby letadlo bylo sestřeleno, stačilo vydat zákaz přeletu nad územím ovládaném opolčenci. Věděli, že opolčenci mají k dispozici Buk. V trestním právu se tomu říká obecné ohrožení.

1 3
možnosti
TH

A dobře mu(Rusku či SSSR)tak.R^

8 1
možnosti
Foto

To jsem netušil že pan Hermánek už netvrdí, že Malajsijské letadlo sestřelila ukrajinská stíhačka, ale už za to mohou separatisté. Co se semlelo v hlavě tohoto génia blogu?

15 3
možnosti
Foto

Pane Flaško, asi neznáte rozdíl mezi "feasibility study". Zde kopie z wiki: "Studie proveditelnosti (anglicky feasibility study) je nejvyšším stupněm analýzy investičního záměru nebo podnikatelského záměru".

Já jsem diskutoval o tom, a stále to tvrdím, že dva bitevníky SU-25 by dokázaly ten jet "sundat".

Potíž by byla, ale to jsem tehdy neřešil, že by stopy na vraku stroje neodpovídaly raketě BUK.

3 7
možnosti
Foto

J77i47ř74í 92L34i54b50e45r

25. 9. 2016 15:00

Pokud jste myslel ve lži a propagandě, pak s tím samozřejmě souhlasím! R^

11 4
možnosti
Foto

Opravdu? A to jste vyčetl kde? Co se propagandy týče, je to tak fifty-fifty.

4 4
možnosti
RH

Ona ta demagogie musí mít nějakou logiku, která ovšem zákonitě pokulhává. Srovnávat chyby agresora a chyby oběti je taková její klasická ukázka. Ukrajina je oběť ruské expanze, jestli udělala nebo neudělala chybu, je vedlejší, je to suverénní země a takové mají právo na své politické chyby. Pro Rusko z toho nevyplývá žádné právo na agresi...

23 5
možnosti
Foto

Pane Horáčku, já hovořil o faktických, profesionálních chybách ukrajinských letových dispečerů a profesí, jako je třeba rozvědka, s tím spojených.

Pokud bych chtěl psát o politických chybách ukrajinského vedení, musel bych si na to vzít půl roku volno.

8 10
možnosti
Foto

I31v21a78n 10M83a85r85e17k

25. 9. 2016 12:41

Asi jste p.Hermánku trefil "hřebík na hlavičku, už jen podle toho jaký je zde mazec.R^

To jiný "úderný" blogger , zde od včerejška živoří se čtyřmi příspěvky (z toho je jeden jeho vlastní) a to je jeho blog zařazen mezi "VIP" blogy . 8-o

5 10
možnosti
RH

Pan Hermánek jen tradičně obhajuje komunisty, diktátory a psychopaty... 90 % jeho názorů je pouze neustále dokola omíláno v pravidelných příspěvcích.

17 5
možnosti
JH

J53a36n 21H14o23z98á70k

25. 9. 2016 11:04

Aha, zase jeden soudruh se zaručenými informacemi přímo z rádia Jerevan !

13 4
možnosti
MS

Pamatuji doby, kdy jste tady vehementně popíral, že by letadlo MH17 sestřelili ukrajinští separatisté. Teď už to naopak považujete za hotovou věc. Možná že za rok tady pojednáte o tom, jak Moskva zavinila pád polského vládního letadla. :-P

15 0
možnosti
Foto

Já nemám rád toho blázna z Kremlu. Ale zkuste se zamyslet nad tím, že tuhle válku nevyhrál ani Stalin ani jiní politici. Tu válku vyhráli ti, kteří šli po ulici se zbraní na východě i na západě, a minimálně polovina jich padla v boji. A tito lidé, ostatně fotku jednoho z Oděsy (a to je Ukrajina!) máte na následujícím odkazu, zaslouží úctu a vděčnost. Vojenská přehlídka sloužila jen k tomu, aby správce Kremlu dokázal, jak je ve světě populární. Za tohle si Merkel vážím. Ostatní není nutné komentovat. Jen, prosím, při diskuzi, nezapomeňte na podstatu věci. A tihle obyčejní lidé, TO JE TA PODSTATA!!!!

http://marcelmatusak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=543270

1 1
možnosti
Foto

to není podstata, to je politický postoj a ideologická propaganda. Západ vzdává úctu jen těm, kteří padli. Ti co přežili jejich úctu nemají. Proč ? Asi proto, že nepadli, proto, že přežili a vyhráli. Oni měli padnout a prohrát, to byl jejich úkol. Takovým lidem vzdávala Angela Merkel v Mosvě úctu. Ale jen těm, ne přeživším. Proto nešla na přehlídku.

7 10
možnosti

Njn, vazne Ukrajina nikdy za nic nemuze? Ona totiz pred par lety uz jedno civilni letadlo sestrelila. Snazite se ji prisit druhe, ale to ma na triku Moskva. Dukazy jsou celkem jasne, i kdyz v obou pripadech vinici mlzili

1 5
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.