Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neviděl bych to tak černě. Propaganda Západu je v krizi. Věří jí už jen manipulovatelná vrstva obyvatelstva, zkušení a přirozeně inteligentní lidé si již utvořili odstup a vždy kriticky porověřují fakta. To je v podstatě pro univerzální média, které zde máme, a které se vzájemně podporují a kryjí pěkný debakl. Myslím, že i mnozí názoroví odpůrci autora, kteří se zde prezentují jednoznačným názorem, mají ve skutečnosti určitou vnitřní inteligenci a pochybují také, jen to nemohou přiznat uprostřed své tupé a omezené smečky.

13 15
možnosti

a vy jako příklad "zkušeného a inteligentního člověka", jak jste se právě charakterizoval, věříte Hermánkovi. Tomu Hermánkovi, který v asi 100 blozích obhajoval v případě MH separatisty, aby tady napsal, že to letadlo sestřelili oni, oni totiž chudáci měli BUK bez radaru. Ústy klasika by se mi chtělo říci, "a jakpak dělá kozička, pane inženýre?" Ale mám obavy, že je to ve vašem případě marné, marné a marné.

17 4
možnosti
PS

P81e91t76r 70S31k97á21l22a

25. 9. 2016 9:51

Zejména je třeba zmínit slavné vítězství ve studené válce.

7 0
možnosti
Foto

A to jste nezaznamenal, že Západ prohrál i studenou válku? Co zbylo třeba z globalizace a exportu demokracie? Jinak řečeno, národní komunismus se přetransformoval a zmutoval ve světový.

3 9
možnosti
VK

Lež hned v perexu. Dál to nemá klasicky cenu číst. Západní politici nebojkotovali oslavy konce války, ale pouze přehlídku vojska, které právě okupovalo a anektovalo cizí území. Viz Merkel klade v Moskvě věnce.

19 3
možnosti
Foto

Proč lež? To je, jako kdyby někdo přijel na pohřeb, ale nešel na obřad.

7 7
možnosti
Foto

I83v18a53n 95M54a36r59e40k

25. 9. 2016 9:28

Karma p Hermánku R^

Připomíná mi to spíš otřepanou frázi : " bod č.1. Na vině jsou vždy Rusové.

bod č. 2 . Pokud ji nemají, platí bod č.1".

7 19
možnosti
Foto

Ano, Ivane. Ono to je v podstatě totéž.

5 4
možnosti
PK

Tak já jsem pana Trizuljaka chápal - lžou všichni, nejen "Moskva". Maximálně se jedna strana pod tlakem tzv. "omluví", málokdy se stane omyl, že by pálili do spřízněných.

1 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, že všichni lžou a zapírají. To je přirozené. Ale v článku pana Trizuljaka to je, i když spíš podprahově, vše směřován na Moskvu.

6 1
možnosti
JV

To bude zase velka bolsevicka karma.Urcite kolem 40ti.

15 4
možnosti
VH

Neuvěřitelná snůška hloupostí a demagogie.

18 5
možnosti
Foto

Ano? A příklad by nebyl?

5 4
možnosti
Foto

MH17 byl sestřelen raketovým komplexem umístěným v blízkosti Debalceva, jehož okolí ovládala ukrajinská armáda. Právě proto bylo později Debalcevo tak urputně hájeno, aby byly mezitím zlikvidovány stopy. Nicméně se nepovedlo, sami Ukrajinci se pochlubili kousky spečené hlíny

Ta stihačka, dokonce snad dvě, jako kamufláž a jako pojistka. Byla zachycena ruskými radary.

Jinak řečeno, MH17 byl sestřelen úmyslně.

7 18
možnosti
VK

Myslíš tu doukilometrovou stíhačku zachycenou ruským satelitem a dispečerem Karlosem? A Debalcevo bylo urputně hájené kvůli důkazům rok po sestřelu? Zoufalé;-D

8 4
možnosti
SN

:-).........Napsal jste to dobře, ale těšte se ! Ometou vás!

Jsem stejného mínění. Vždycky je třeba se ptát, komu to prospěje a co po tom bude následovat. Nad Ukrajinou spadlo letadlo a už druhý den se vědělo, že ho sestřelili Rusové. Podle Obamy. Pak sankce. trvají dodnes.

Pokud se týká konvoje v Syrii, nejdřív bombardování, ale nakonec se slevilo. Protože......jen úplný ignorant podle stavu, v jakém ty kamiony byly, může věřit tomu, že to bylo po bombách ! Teď se budeme bavit, už se těším ! R^R^R^

9 21
možnosti
Foto

Obama podlehl kamufláži. Ano, v jistých místech se pohyboval Buk, dokonce z něj mohla být vypálena jakoby raketa. Ten se pak odšinul směrem na Východ (je to ten, který byl spatřen bez maskování a bez jedné rakety).

2 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.