Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J52a42n 89R61á84ž

5. 8. 2016 12:49

Jakmile slyším něco o nutnosti hájit evropské hodnoty od t.zv. "eurosluníček" , naskočí mi multikulturalismus, genderová vyváženost, lidskoprávní fundamentalismus, socialistický liberalismus a menšinový protekcionismus. A to jsou přesně ty "hodnoty" které považují za původce dekadence euroatlantické civilizace. Takže obhajovat je? Děkuji, nechci!

6 3
možnosti
Foto

co držet se mezinárodních konvencí, podle nichž máme zvážit možnost přijetí politických uprchlíků. A o tom, kdo je politický, kriminálník či vtipkár, si snad rozhodujeme sami.

Samozřejmě, ilegální ekonomické imigraci nezabráníme, ale budeme ji snad vždy schopni alespoň omezit.

0 1
možnosti
Foto

Skutečnou ekonomickou migraci není třeba příliš potlačovat. Ovšem s tou podmínkou, že ta ekonomická aktivita je legální.

Bohužel, nejvíce vynáší ilegální obchod s drogami a poloilegální prostituce.

Jistě, i zcela legální podnikání může být prováděno ilegálně. Obchody, restaurace a podobně.

Jeden nařvaný německý turista s "girl" se mě před pár týdny ptal, jak se dostane do tržnice SAPA a pak si to dost pochvaloval.

2 2
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Právě jste předvedl účelové čtení a stejně tak účelové-tendenční výklad, o hodnotě reakce ani nemluvě.

Pan T. hned v úvodu anoncoval hořkou ironii. To je ta červené nit, která vám zcela unikla a za níž považujete vykonstruovanou povinnost brát uprchlíky, o níž v článku není psáno.

Vůbec jste nepochopil, že pan T. píše obranně proti terorismu a jeho cílech. Z nepochopení obsahu článku pana T. a jeho esence pak samozřejmě dojdete k omylu, který inspiroval váš text - ale zřejmě byste něco podobného stejně nenapsal i bez jeho článku.

Nemůžete tedy správně chápat text:

"Pokud začneme sami cokoliv z těchto hodnot zpochybňovat a bořit, pak si sami boříme svůj vlastní dům.", který předchozí vyjmenované "hodnoty" pojímá jako cíl teroristů a směr, kterým nás chtějí postrkovat. Zde totiž navazuje na předchozí ironii zcela neironicky.

Pokud jste totiž naprogramován k jistému cíli, tedy propagace určitého směru a záměru, nutně máte problém s neideologickým textem. Když se jej však pokusíte zmanipulovat a využít jako podklad pro své, již profláknuté, propagandy, vycházíte z toho jako figurka dosti podivného uvažování a konání.

Někomu se to však evidentně líbí....

;-D;-D;-D

9 0
možnosti
MD

Cely clanek pana T je jedna jedna velka hra se slovicky a pojmy. Ale jen hra, v ktere si navic ve spouste mist logicky odporuje. Ale je mozne, ze par jedincu se k temto zakladnim logickym rozporum nedopracuje a pan H. napadne pro nepochopeni clanku.

4 4
možnosti
JB

NATO má na svědomí asi 10 000 000 smrtí civilistů v arabských zemích . Paní Jana al Oukla, česká muslimka, se vyjádřila ve smyslu,- to máte za to! Jak my, obyčejní lidé můžeme ovlivnit rozhodování NATO?! Je to demagogie!!!

5 6
možnosti
JK

Jen mě tak napadá: Proč bychom je měli tahat z průkaku, do kterého se dostali vlastní vinou, právě my?

4 1
možnosti
SN

:-)....Perfektně napsáno ! Tak jako někteří zamrzli rozumem v 68. a dosud nepochopili, že CCCP není dnešní Rusko, tak jak pořád vidím v diskusích omílané matry o spolupracovnících STB, tak ti pánové asi žili v jiném světě! Kdo vyjel na západ, byl "vytěžen" a tak se automaticky dostal do spisu. Babiš kupoval 7 roků v Maroku fosfáty, samozřejmě musí tam být.

Ale.....někteří se dovedli postarat. Po "sameťáku" nákladní auta vyvážela haldy spisů a po mezích se to pálilo. Skartovačky nestačily. Tedy....kolik z těch co se jim podařilo uklidit záznamy sedí dnes v parlamentu, kolik jich soudí, kolik je jich v policii? Může mi na to někdo z těch trollů odpovědět? R^R^R^

13 5
možnosti
MD

Ten pan T. place velmi krasne a navenek velmi verohodne, vsak na spatnem hrobe. Plakat mel jiz pred drahnou chvili, kdy se na tento a podobne problemy ZADELAVALO jako na buchty.

Mozna ON, jiste nekdo JINY, ale MY to urcite nebyli.

Necht tedy laskave prejde k jinemu hrobu a tam roni slzy.

11 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.