Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ouuu, autor poprvé přiznal, že v sovětském svazu byly koncentrační tábory srovnatelné s těmi německými. To je na zarámování, po těch jeho desítkách článků a diskuzních příspěvků, které to "vyvracely".

0 0
možnosti
Foto

President neměl ovšem ministerského předsedu peskovat. Nehodí se to. Zachoval se jak malý kluk.

1 0
možnosti
LS

L90i78b39o30r 45S96y16n81e93k

26. 11. 2015 16:01

R^ dobrá práce

1 2
možnosti
KK

Přesně vyjádřeno, podepisuji.

2 1
možnosti
RV

To video už asi nefunguje, málem jsem se u toho poblil, detailní odřezání hlav asi deseti lidem v oranžovým pyžamu deseti černejma zahadrovanejma prasatama a vyřvávání odpornejch prasečin z koránu . . .

2 1
možnosti
RV

Ahoj Jirko, víš, jakej je nejhorší trest pro vegetariána? No přece když ho pohřbijou do masovýho hrobu . . . ! ;-€   Když jsem byl kluk a něco jsem rozbil, nebo rozlil, maminka mně vždycky spílala "rošklubnu tě, jako žabu", což by jistě s pomocí tatínka bez větších problémů dokázala  . . . Stav takto poškozeného organismu pravděpodobně není slučitelný se životem, takže mně vlastně vyhrožovala smrtí, ale samozřejmě to tak nikdo nebral . . . Masokostní moučkou by se asi nikdo vážně nezabýval, kdyby neexistovala armáda (ne)užitečných idiotů, kteří potřebují někoho zdiskreditovat, v tomto případě Doc. Konvičku. Myslím, že každému normálně uvažujícímu člověku je jasné, co se děje a že nás čekají velké potíže (určitě se nehodlám učit mumlat první súru z koránu, jejíž znalost zpravidla před komisí hadrovejch panáků s kalašnikovama znamená první průchod sítem bez ztráty X (hlavy)). Osobně obdivuju odvahu Doc. Konvičky v tom jak přímo a smysluplně mluví o zhoubnosti islámu -  nejsmrtonosnější fanatické ideologie, včetně vysvětlování historických souvislostí. Zmínka o masokostní moučce - trapná záminka, nejstrašnější trest pro příchozí by byl přinutit je pracovat, jenže to neumíme ani s naší armádou línejch vší, pobírajících dávky . . . Já bych klidně volal "Konvička na hrad!" nebo v Brně "Konvička na Špilas!", ale ještě budu muset pár měsíců počkat . . . Hadráci zatím dělají toto: http://media.theync.com/vids/video11508.mp4

8 2
možnosti
Foto

Já Tě Radku zdravím. No, nebude to jednoduché, to víme už teď.

1 1
možnosti
Foto

O lágrech bych být Vámi pomlčel, neboť soudruzi s podobným posláním (jako Vy) je zdatně plnili nepohodlnými občany. Připomeňme nedávný blog pana Flašky o jistém vašnostovi v Preciose, který mukly zaměstnával. A byl panem presidentem vyznamenán, jestli se nemýlím.

U nás je naštěstí relativně klid, a tak stačí jen kecat a kecat.

5 5
možnosti
Foto

Máte zcela popletená měřítka:

1. To, že mě, pana Babiše a desetisisíce jiných vytěžovala kontrarozvědka, neznamená. že "plnila lágry", které v té době již žádné nebyly.

2. A plést si pozici ředitele fabriky s pozicí ředitele věznice, to už je skutečně úlet. A mimo jiné, Preciosa sponzoruje také Star Dance, jestli jste si nevšiml.

Ale jen si mumlejte dál, on to stejně nikdo neposlouchá.

6 0
možnosti
AM

Ano, takže zatímco vláda zpřísnila azylový zákon a procpala ho Parlamentem a Senátem, vyslala policisty do Maďarska, odmítá kvóty, ale zároveň si uvědomuje, jak cenná pro ČR je EU a snaží se získat spojence pro kroky, které by příliv utečenců omezily bez toho, že bychom si EU rozbili................ tak Zeman, který neudělal nic (protože v podstatě ani vzhledem ke svým pravomocem nic nemůže), jen žvaní o organizované invazi bez jakéhokoliv důkazu, ten je ten dobrý a super.

Pche.

4 5
možnosti
Foto

J38o77z30e81f 28N26o16v48a94k

26. 11. 2015 12:59

Nekonečná apologizace burana v nejvyšší státní funkci pokračuje.

9 2
možnosti
JL

Zeman potřeboval nějaké téma, které by ho posílilo a třeba i udrželo na Hradě, a to teď má: cválá na koni protislámského boje. Zemana nepodceňovat, je to fakt zdatný politik. Ještě že nemá víc moci, zatáhl by nás do nějaké války.

3 4
možnosti
OF

S Polskem ?

Na čí straně bych bojoval ?:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.