Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J33a26r25a 18R94a24n60k

2. 3. 2015 0:28

Medvedu mam dost i tady na ostrove, ale nedavno jsem podepisovala petici za humannejsi chovani k ruskym medvedum, ktere muzici stale jeste vodi na kratkem retezu po vesnicich, chudaci ani nedostanou najist, jen samy narez od svych hulvatskych, nevzdelanych muziku, hruza. Takze volam do sveta, privazte na retez Putku a puste medvedy:-/

0 0
možnosti

Pan Hermánek napsal v tomto blogu, že : "odmítám odmítat jakoukoli ruskou angažovanost na Ukrajině. Jinými slovy, zcela souhlasím s každou ruskou pomocí, která bude separatistům poskytnuta, kromě jaderných zbraní. To snad ale, bohudík, nikdo nechystá."

Inu, není se co divit od člověka, který veřejně a opakovaně zde ve svých článcích souhlasil i s ruskou okupací vlastní země.

2 0
možnosti
JP

Dejte si tu imaginární Stoličnou a přestaňte psát bláboly. Udělá Vám to dobře.

1 0
možnosti
Foto

Spíš bych doporučil Šaratici.

2 0
možnosti
Foto

"Nedrážděte medvěda v podtatranské rezervaci, když na závěr oběda opřen o strom tiše zvrací." (Jiří Oulík, Z nerozumu)

Dnes to nebylo ono. Zapomněl jste, jak méďu poškádlili Finové, a že jich bylo o hodně méně. Sice neměli šanci na vítězství, ale to morální vítězství bylo jejich. Tak se na chlupáče musí.

5 0
možnosti
Foto

háček spočívá v tom, že kdyby přistoupili Finové na výměnu území před válkou, výsledek byl tentýž a hodně lidí mohlo žít.

0 1
možnosti
IB

PaneHermánku, už zase plácáte nesmysly. Víte, co to byla II. světová válka? Znátejejí průběh a hlavně to, jak začala? (Pro vás jistě až rokem 41, napadenímSovět.svazu.) Pokud jste přesto o tom někdy něco četl, či šlyšel (nechci Vás přeceňovat) nic, ale vůbec nic Vám to nepřipomíná? Ani ťuk, co? ...Vy by jstesi toho protektorátu jistě užival.

4 0
možnosti
FS

Víte, co je  hezké Jirko, a v čem vám jako psycholog fandím? Možná jste kdysi měl nějaké zábrany. Teď už je, jak se zdá, nemáte. Všechno to z vás tryská a vyhřezává pěkně naplno. A to je ozdravný a fyziologický proces. R^

6 1
možnosti
MR

Vy byste byl ve tricatych letech velky politik, take ne chteli drazdit Hitlera, neradno drazdit hada bosou nohou, a tim byl zachovan mir.

8 1
možnosti
SS

Ne, podepsal by spolupraci Gestapu ci SD ... :-P

6 3
možnosti
VK

Dočetl jsem až sem a pak jsem si poprskal monitor:

Popravdě řečeno, ti kteří jsou nazývání rusofilové, považují Majdanisty spíše za hloupé. A Majdanisté rusofily zase naopak za navedené či zaplacené.

Máte tam chybu. Já vás považuji nejen za hloupé, ale i zaplacené. A vás konkrétně za přesvědčeného, což je ta nejhorší kombinace.;-D;-D;-D

12 4
možnosti
MD
Foto

J43o16z91e14f 60N66o39v98a12k

28. 2. 2015 22:10

Tak Rusové už na Ukrajinu moderní zbraně dodali a separatisty trénují. Takže je na řadě západ, je zjevné, že bez kvalitního výcviku a zbraní na úrovni ukrajinská armáda konflikt jen tak neukončí a Donbas bude vydaný Putinovi napospas.

13 0
možnosti

Problémem Ukrajinců nejsou ani tak zbraně, ale spíše motivace. Ona většina jich prostě vraždit vlastní lidi nechce, vyjma těch "uvědomělích" ukronacistických band, které jsou financovány oligarchy.

Jelikož to byla UA, která vtrhla na jihovýchod země šířit blaho a ne opolčenci do centrální Ukrajiny.

Motivace opolčenců je velká, braníte-li své domovy a rodiny + zastavit vzkřísený Banderovský fašismus. Takže ještě bude potřeba udělat řadný výplach mozkovny a ten bude mít nejistý výsledek.

Proto spíše doporučuji těm "uvědomělím", že se můžou spolu s Kalouskem chytit za ruce a mazat to na jihovýchod Ukrajiny těm "separatistům" nandat.

4 5
možnosti
TM

T98o85m59á29š 50M57a56l71ý

28. 2. 2015 20:41

Takže  si má svět před Putinem, Vaším ruským medvědem, sednout na zadek a mlčky se dívat, pane Hermánku?

15 1
možnosti
Foto

Zkuste si raději sednout před Obamou.

5 13
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.