Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je třeba si tuhle tragedii připomínat, zvláště pak v době, kdy nenápadně mizí z prvních stránek médií... a vyšetření a potrestání viníků v nedohlednu...

0 0
možnosti

"já osobně se domnívám, ale nemám proto žádné důkazy.....", citát z posledního autorova opusu přesně popisuje, jak  Hermánek píše. Polopravdy, lži, dezinformace. Sám svým vývodům uvěří a rve se za ně. Posléze zjistí, že to pravda není. Ovšem kdo by čekal nějakou sebereflexi, nedočká se. Stará lež je nahrazena novou a ostrůvek moudrosti a zdravého rozumu páchne dál.

10 0
možnosti
Foto

J46o70z96e80f 36N92o94v26a39k

20. 10. 2014 12:28

Dokonce když uvede vyslovenou lež, která mu je obratem vyvrácena, tak se odmítne omluvit a okecává to dál.

6 0
možnosti

- víte pane Hermánek ještě bych rád věděl kdo byli ti "oni" co poslali KAL 007?

- dále BUK je sice systém ale odpalovací vůz dokáže díky svému radaru najít a vést jeden cíl ergo nepotřebuje další vozy, tento systém nesundal předtím žádné letadlo ty byla sestřeleny jinými porstředky

3 0
možnosti

:-)  NEchci Vás dráždit, ale...kdo zařídil odklon od původně určené trasy nad Ukrajinu? Separatisté? To jsou všemocní?  Poslední rozhovor leteckých dispečerů z Kyjeva se také ztratil? Jaký je důvod?  Jak by na sestřelení letadla profitovali separatisté?  Prospělo by jim to? Položte si tyto otázky, než budete bezhlavě napadat ty, kteří s Vámi nesouhlasí ! R^R^R^

3 4
možnosti

žádný odklon se nekonal,

samozřejmě že separatisté nechtěli sestřelit civilní stroj ovšem chybička se vloudila

5 0
možnosti
Foto

Hermanku, vy jste otocil a to se mi nelibi. Protoze to rekli Nemci tak najdnou to omlouvate? Nemci, Americane je to jedna banda lharu. Takze jste si jen nadelal do vlastnich kalhot.

2 4
možnosti

měl bych malou otázku: kdo dle vás není banda lhářů? jen abych věděl na koho dáte

5 1
možnosti
Foto

J14o73z30e85f 66N11o41v76a17k

20. 10. 2014 11:16

To je zajímavé. Měsíce se tady obhajuje schopnost bitevního letadla sestřelit Boeing-777. Co na tom, že samotný Suchoj říká, že to není reálné. Najednou BND řekne, že za to můžou separatisti s protiletadlovou raketou a nastane obrat. Koukám, že to už najednou není západní protiruská propaganda. Udělali to sice spearatisti, ale může za to samozřejmě Ukrajina.

7 0
možnosti

Tak už ne SU-25?? Už ne rozstříleno palubním kanonem?? To bylo keců, a zbytečných blogů, že? Točil jste se na hloupostech jak je vaším zvykem od dob Laciny. Ovšem proruský fanatik se nezapře - stejně za všechno můžou fašisti z Kyjeva, že? 

V první řadě, tuhle špinavou, občanskou válku má na triku Rusko, Rusko to bylo, kdo vyvolal po ukradení Krymu i na Jihovýchodě UA atmosféru strachu a nenávisti. Ruští vojáci a velitelé to byli, kdo tento boj řídil, materiálně i ideologicky, kdyby jich nebylo a zbraní, materiálu či dobrovolníků z Ruska, boj by rozhodně netrval tak dlouho a neměl by tolik obětí, včetně těch z letadla. A ruský velitel se i ihned k činu sestřelení přiznal.

Co se týče přeletů nad tímto územím, jak je známo, byl zákaz přeletů pod deset tisíc metrů, nad celým tímto územím, které ono letadlo neporušilo. V té době se takhle létalo přes Sýrii, Afghánistán i bojující Izrael a asi nikdo jaksi nepředpokládal, že se najdou zvířata, schopná takových zločinů.

Všichni mrtví v tomto konfliktu i ti nešťastníci z letadla jdou na vrub Ruské agresi a hegemonii....

7 1
možnosti
Foto

V první řadě, tuhle špinavou, občanskou válku má na triku USA.

Kdyby nebylo USA a jejich nátlaku na EU, kdy společně pomohli násilně svrhnout legálně zvoleného kyjevského prezidenta a dosadili tam současný režim, nebylo by ani občanské války, ani ztráty Krymu, ba ani sestřeleného malajského letadla.

Takže skutečné viníky musíte hledat ve Washingtonu, protože současný Kyjevský režim by si bez nátlaku USA nedovolil občanskou válku proti svým občanům rozpoutat.

4 9
možnosti

proč paní Logiku vždy znásilňují inpotenti?

8 1
možnosti

K14a84r54e75l 87B47o58k

20. 10. 2014 10:17

Vaše fantazie je nepřekonatelná.

7 1
možnosti
Foto

Perfektně vyargumentováno.

Karma R^

4 11
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.