Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem autorovi dokládal, že nemá pravdu (jemně řečeno) tímto odkazem:

http://www.blisty.cz/art/74083.html

a on to nahlásil jako trolling. ;-D

To jsem zvědavý, jestli i toto.

3 0
možnosti
Foto

Prosím o vysvětlení tohoto odstavce z textu pana Hermánka:

"A ještě dodám toto. Čím víc mi někdo bude vysvětlovat, jak jsme hloupý, nepoučený a jak se mýlím, aniž by ke svým argumentům přidal srozumitelné technické vysvětlení, tím více budu své verzi."

Pan autor to možná opraví, ale jestli chceme něco nazvat grafomanií, tak pan Hermánek je přímo vzorem. A dodnes nepochopil rozdíl mezi "jsme" a "jsem".

3 1
možnosti
Foto

Dal jsem odkaz dokládající jeho nepravdy a on mne nabonzoval.

Tak mu něco vysvětlujte. :-/

2 0
možnosti
LN

..když se ještě diskutovalo pod nicky...byl zde jeden...který si říkal..."Stíhací vzducholoď Karel".....nebyl jste to vy....???,

2 0
možnosti
JR

J93a56r80a 80R36a93n86k

31. 8. 2014 8:00

Stava? To by sedloR^

0 0
možnosti
JS

Některým diskutujícím zde chybí potřebné znalosti které nahrazují osočováním autora blogu. Podle mého názoru je blog napsán velmi fundovaně vzhledem k dostupným informacím. Znovu připomínám že blogy jsou určeny k věcné názorové diskuzi a tedy nikoliv k osočování nebo urážení

10 4
možnosti
Foto

Ono je to, pane Svitáku, komplikovanější. Patrně zde nebýváte moc často, tak neznáte kolorit.

4 2
možnosti
DK

Tak tedy na chvíli předpokládejme, že letadlo opravdu sestřelili Ukrajinci. Jakousi elementární logiku to dává (narafičit to na separatisty, aby veřejné mínění o nich kleslo). Teď mi ale pane Heřmánek vysvětlete, proč by to letadlo sestřelovali strojem (Suchojem), který separatisti nemají? To přece postrádá jakoukoliv logiku (ale to je vám docela blízké ;) )

6 1
možnosti
KO

Nejsem sice pan "agent" Hermánek, ale když už jste začal s tou elementární logikou, tak předpokládejme, že to třeba tak trošku nedomysleli. Znáte to, chybička se vloudí vždycky, zvlášť když je nutné improvizovat... :-)

1 4
možnosti
JH

K článku mám jedinou výhradu: "  ... záběr na plačící matku, obviňující Putina z vraždy svého dítěte."

Copak Putin zavraždil své dítě?

2 0
možnosti
KO

Při vší úctě, což takhle osvěžit si základy češtiny? :-)

5 2
možnosti
JB

Článek, napsaný expertem.;-D

5 0
možnosti
Foto

Ten Boeing, sestřelený ukrajinskou stíhačkou,  byl dán do spodního šuplíku propagandy. Je dobré jej občas vytáhnout, abychom slyšeli, co si o tom pravdoláskaři aktuálně myslí - oni jsou totiž bez propagandy vyřízení. Nemají záchytný bod a uchylují se ke konspiračním teoriím.

6 6
možnosti
DK

:-D Konspiračním teoriím.... Povstalci se chlubí, že mají systém Buk. Povstalci se chlubí, že sestřelili Ukrajinské letadlo, přičemž v daný den žádné nesestřelili. Povstalci mažou příspěvek, ve kterém se chlubí sestřelením ukrajinského letadla.... Kdo ve skutečnosti sestřelil Boeing nevím, ale racionální myšlení mi jasně říká, která možnost je pravděpodobnější. Takže nechtě těch nesmyslných (a nelogických) konspiračních teoriích o ukrajinském letadlu Su a zkuste myslet. Ta Ruská propaganda vám leze na mozek.

5 2
možnosti
Foto

Poté co pravicově oportunistické a protisocialistické síly začaly u nás otevřeně útočit na základní principy strany a socialismu a jejich rozkladné počínání přestalo narážet na aktivní odpor, mohla i vnější imperialistická aktivita přejít k prudkému nástupu.

6 2
možnosti

Vy jako technik byste se spíše měl řídit teoriemi jako je Occamova břitva. Což  je princip logické úspornosti. Pokud tedy pro nějaký jev či událost  existuje vícero vysvětlení, je lépe upřednostňovat to první a nejméně komplikované. To ve většině případů vychází, v našem případě je to sestřel prorusáckýma rusákama....

5 5
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.