Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tvrdíte že puč na Ukrajině měl jediný cíl a to vyštípat ruskou flotilu z Krymu. I kdyby tomu tak bylo, tak Ukrajina nemá právo si rozhodovat o svém území svobodně?

10 2
možnosti
Foto

Tvrdíte že Putin obsadil Krym bez ztrát na životech. Co následné perzekuce Krymských Tatarů? Nebo vraždy nepohodlných novinářů? Když je nezapočítáváte do ztrát, tak to podle Vás nejsou lidé?

9 3
možnosti
Foto

Prováděl jste turisty i pro jiné agentury než CKM SSM?

10 3
možnosti
Foto

Pokud jste se hrnul k těm západním skupinám, bylo to z důvodu vaší práce pro StB, nebo jen pro peníze? Pokud to bylo jen pro peníze, co na to říkali vaši řídící důstojníci?

11 3
možnosti
Foto

Proč jste tolik toužil provádět západní skupiny, když sovětští soudruzi byli naši nejlepší přátelé? To jste dostal za úkol jako tehdejší agent StB?

10 3
možnosti
Foto

Uvádíte že v době socialismu jste musel pít se sovětskými soudruhy abyste se dostal k penězonosným západním skupinám. To nechápu. Můžete to rozvést?

11 3
možnosti
Foto

S ohledem na vaše chlubení o překonávání rychlostních rekordů, můžete uvést jak často platíte pokuty a přicházíte o body? Nebo máte nějakou radu jak se těmto sankcím vyhnout? Je takový postup legální?

10 3
možnosti
Foto

S ohledem na vaše chlubení o překonávání rychlostních rekordů, můžete uvést jak často platíte pokuty a přicházíte o body?

8 3
možnosti
Foto

Mluvíte o omezovači rychlosti v podobě své manželky. Pokud se vám to líbí, proč nepořídíte auto s touto výbavou? Manželka by určitě byla spokojena. A co byste pro ní neudělal viďte?

8 3
možnosti
Foto

Mluvíte o omezovači rychlosti v podobě své manželky. Zabýval jste se někdy tím, jak je vaše auto výkonově závislé na zatížení? Tedy jestli jede jedna, dvě nebo více osob, s nákladem nebo bez něho?

6 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.