Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P94e97t97r 59T72o50m18e24k

25. 6. 2017 10:56

Ale ty přece nejsi obyčejný Čech. Obyčejný Čech totiž tolik nelže.

4 0
možnosti
Foto

Možná by neškodilo si to po sobě přečíst a opravit chyby. Ale asi ani vy nemáte žaludek na to, to číst. :-D

8 1
možnosti

Zadání znělo jasně a úkol byl splněn.

5 0
možnosti

Jirko. Snad ti manželka, zatímco ty se řítíš na Moravu, kontroluje diskuzi. Ať ti prosím vyřídí: včera bylo 9 mrtvých na silnicích tak jeď opatrně. Tvé blogy o Putinovi, Ukrajině, Zemanovi a pod, tisíckrát psané a přesto vždy prudce inteligentní a inovativní, by nám strašně chyběly.

12 0
možnosti
Foto

Kdybych se vsadil tak ho i přes ty uzávěry asi pokořím. S dvěma zastávkami jsem to jel za 2:25.

Ale v těch uzávěrach by mi moc 80 km rychlosti nezměřili. Spíš 120 ale taky ne furt.

0 0
možnosti
JB

Pro Tomáš Flaška: Nic ve zlým, ale Vaše starosti bych chtěl mít. ;-D To zaujetí pro napsání reakcí na každou větu rozvitou tohoto článku. Prakticky pětadvacet minut psaní pseudootázek, no potěš koště. :-/

4 6
možnosti
Foto

za půl hodiny to má za sebou.

To autor vydrží klábosit u kompu celý den.

9 0
možnosti
MB

Stále dochází k propagandistickým blábolům ! Vývoj a zejména Stalinova cestovní kancelář zajistila odsun krymských Němců, Tatarů, Řeků, Arménů a Bulharů. Podobně na celém území SSSR, pak V.Putin mluví o ohrožení rusky mluvích + dobře se dělají referenda ... Mluví se o rozverné opilosti Chruščova a daru ... Skutečné příčiny byly zbavení se neprosperující a zadlužené zátěže, celé břemeno pak převést na Ukrajinu ... Pak, proces schvalování, od Prezidia 1954, po Zákon ! - Nejvyššího sovětu SSSR. Proces zahrnoval ústavní zákony tří parlamentů + vše dovedeno do Ústavy ! Čili od té doby, je Krym územím Ukrajiny . Největší srandou pak je, že území vydobyla Kateřina II. Veliká = Sofie Frederika Augusta = Němka , Anhaltsko-zerbstská princezna! ... :-)

12 2
možnosti
JV

Pána boha, co za konina a to v neděli !

RvRvRv

9 0
možnosti

V neděli má autor příplatky;-D

7 0
možnosti
VK

Tak šup Jyrko. Všude svým trollingem okomentuješ všechno, tady tě čekají seriózní otázky k tématu. Jsem rád, že se našel někdo, kdo ti nastavil zrcadlo v rámci pravidel, když zrovna v tvém případě je administrace dlouhodobě ignoruje.

9 1
možnosti
Foto

V tomto momentě poslední otázka - tvrzení ve vašem blogu o Gruzii, Krymu a Ukrajině - tomu opravdu upřímně věříte? Můžete sdělit proč? Máte nějakou osobní zkušenost, byl jste tam, nebo čerpáte jen ze sdělovacích prostředků? Jakých?

9 3
možnosti
Foto

Pokud Ukrajina nemůže rozhodovat o svém území a dle vás jí Rusko vzalo kus země právem, můžete říci které země na světě nesmí o celém svém území rozhodovat a naopak, které mohou cizí území zabírat?

9 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.