Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Nevi se nic o tom, ze by popraveni v Kaunicovych kolejich planovali napadeni a zniceni Nemecka, zabijeni jeho obyvatel ci genocidu narodnostnich mensin zijicich na jeho uzemi. Ze by chteli Nemce zotrocit. Chteli jen zit, tady v Ceske republice, podle svych predstav a sveho svedomi.

Nakonec to byli NEMCI, kdo k nam Rusko privedl na navstevu.

2 4
možnosti
Foto

Znal jsem starého pána, který si jako důchodce v druhé půli šedesátých A JESŠTĚ POČÁTKEM SEDMDESÁTÝCH let přivydělával coby brigádník, jako průvodčí v pražských tramvajích. Ten vždy(!) HLÁSIL U ONOHO TANKU ZASTÁVKU TRAMVAJE JAKO ŠTEFÁNIKOVA KASÁRNA! Jo, to byl správnej chlap. Onen tank měl u ,,riti", a nebyl zdaleka sámR^

0 0
možnosti
MD

Vyvazeny skvely text. Nehermankovsky hermankovsky. Jeho prijeti bude vsak vyzadovat jiste oprosteni se. Mozna, kdyby jeste ted existoval klasicky 'zapad a vychod' nezmirala by stara dobra Evropa na multikulturni souchote znasilnena zaroven vychytralymi i dementnimi planovaci lidske spolecnosti.

1 6
možnosti

Sebechvala smrdí, pane Hermánku

2 0
možnosti
Foto

J10a71k29u19b 90R47o32t84h

20. 5. 2017 10:59

"Dnes probíhá tzv. "Pouť smíření", která není ničím jiným, než vyjádřením toho, že nacistické Německo vyhrálo válku a my se mu dnes omlouváme za potíže a excesy, které jsme mu způsobili."

To je ale tak prachsprostá lež, že hnusnější už skutečně vyplodit nemůžete. ;-€;-O

14 1
možnosti
MD

Copak, Hermanovy rude trenky vyvesene nad hloupym Brnem se vam nepozdavaji?

2 4
možnosti
MM

Člověče nešťastná, vždyť vy dáváte do souvislostí věci a události, které spolu nesouvisejí,snad jen ve vašich představách, podstata věcí vám uniká, ale hlavně, že něco píšete!

Tady, jako většinou, se nedá diskutovat, ani k tomu nemám chuť.;-(

Třeba někdo jiný se najde.

10 0
možnosti
Foto

Mnoho lidí, Slušní lidé, si myslí, že souvisejí.

0 0
možnosti
DV

D74a85v57i75d 69V44l26k

20. 5. 2017 10:51

Zbytečně nenávistná slova. Někdy si tak říká jak dlouho ještě musíme být Rusům vděční?? Sto let, dvě stě, nebo se tím, že nás osvobodili od Němců, dá omluvit úplně všechno? Popravy v padesátých, odvlečení asi dvaceti tisíc lidí po válce na Sibiř, okupace v 68?? Je to takový absolutní argument . Držte hubu a nechte si všechno líbit, vždyť jsme Vás osvobodili. A některé spoluobčany jak vidno z Vašeho blogu to udržuje v setrvalém předklonu směrem k Moskvě. A ještě jedna věc ,Vy nemáte smysl pro humor ani kousek.

13 0
možnosti
Foto

Rusku nemůžeme být vděční vůbec za nic, toliko SSSR za dobré i špatné. A předklon k Moskvě snad vyplývá jenom z toho, že si snad nikdo kromě úplných hazardérů nemůže přát oslabení (centrální moci) Ruska a destabilizaci postsovětského prostoru už kvůli Čině.

2 2
možnosti
VR

V pořádku, vy se svou Kondelíko-Troškovsko-Zemanovskou imaginací, jste absolutně ta poslední bytost na celém, celičkém světě, která by něco podobného chápala a pro kterou by to bylo určeno. Vůbec to neřešte a dál hlídejte akce na Argus v Lídlu....

15 0
možnosti
Foto

Otevřu sekci blogů a první hned tahle sranda. ;-D

Ať už nepochopení (velmi časté) či propaganda (ještě častější), úroveň to má zhruba "ratingu" lyžařského skokana.

9 0
možnosti
Foto

A něco k věci by nebylo?

0 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.