Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ten vtip je v pořádku - jen začínal otázkou - jaký je rozdíl mezi lidem a lidmi za socialismu. Bylo to v takovém balíčku vtipů, které začínaly otázkami.

0 0
možnosti
Foto

Ano ano To byly dotazy na rádio Jerevan jako třeba zda budou za komunismu peníze. Ale i ve zkrácené verzi ten vtip pobaví nebo naštve.

0 0
možnosti
JN

Jenom k tomu bodu 2: Babiš zvítězí (jestli se mu podaří i sestavit vládu, je věc druhá...), o Zemanově vítězství mám čím dál větší pochybnosti - v poslední době mi totiž přijde, že dělá vše možné pro to, aby nevyhrál. To říkám jako ten, kdo Zemana před 4 lety volil a kdo se ho zde (jak jistě víte) většinou zastával.

2 2
možnosti
PK

Babiš dělá hloupé chyby. Mohl elegantně odstoupit za podmínky že finance povede na pár měsíců jeho člověk. A soustředit se na volby. Každý rozumně uvažující ví, že celá ta kampaň proti němu je primárně z obav o jeho sílící moci a ne bojem za lepší politickou kulturu.

1 0
možnosti
Foto

Dobré ráno ve spolek.

Fiktivní postava Josef Švejk se rád zakecával, do všeho zamíchal příběhy ze svého života a příběhy, co kdy kde slyšel.

Reálná postava Jiří Heřmánek ve virtuálním světě předkládá své příběhy ze života.

Máte pravdu, je to takové kočkování českých politiků. Mé matce se kočkování nás dětí nelíbilo a říkávala nám, ať toho necháme, že z hračky bývají plačky. A maminky mívají skoro vždy pravdu.

Dnes jsem Vám klikl na karmu.

Možná byste se měl vyfotit se svým fárem, za přepážkou na recepci atd. a udělat z fotek fotoblog. Jistě by tu mě velký ohlas.

3 0
možnosti
MB

Celý život se před člověkem řadí nabízeči dobra. Od Jehovistů, přes operátory a dodavetele internetu ... Vypěstoval jsem si reakci, že pokud mne někdo chválí - čekám, co bude chtít, podobně pak s politickou scénou. Přibližně před před 55 lety pronesl Martin Luther King legendární projev u Lincolnova památníku ve Washingtonu - měl svůj sen ... Já mám rovněž svůj ! Lze pomýšlet, že se dočkáme nějakého dne - doby, kdy člověk nebude obtěžován - bude si normálně žít, podnikat - Bez každodenních , vnucovaných rejů těch, kteří nám mají sloužit ? Pak, milost Kájínkovi mne i osobně uráží - další potvrzení nefunkčnosti justice - podobně jako u záloh výživného ... I já mám apolitickou ženu, je normální. Pak tvrdí, že A.Babiš a M.Zeman, je jedním z největších omylů po r. 1989 ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš a Miloš Zeman nemohou býti omyly polistopadové historie, protože se sami udělali. Omylem nebo chybou je třeba možné označovat zrušení poplatků za pobyt v nemocnici. To je jednoznačný omyl. Lidé čerpají hotelové služby, ale neplatí za ně.

Nevím proč by případná milost Kajinkovi měla prokazovat nefunkčnost naší Justice. Americká a anglická Justice mají své pomníčky kterými se nechlubí. Američany třeba O. J. Simpson a Britové toho nedávno utlučeného Čecha. Tedy rozsudek nad jeho vrahem myslím.

2 0
možnosti
Foto

Já na tento blog obvykle nechodím, ale nahlédl jsem a zjistil že tam mám několik chybiček, ty ovšem z mobilu neopravím a mám dnes hodně práce, takže se s tím prosím musíte nějak srovnat,

0 0
možnosti
MB

Ano, máte tam pár chybiček - dovolil jsem si to upravit za Vás, tak jste to zajisté myslel ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.