Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vidím, že jste měl s muslimy zajímavé téma rozhovorů. :-P

0 0
možnosti
Foto

O tom jsem s nimi vúbec nemluvil. Ja jsem s nimi spal.

0 0
možnosti
VH

Ten váš milovaný socialismus byl hlavně strach a špiclování. Spolužák ze školy který byl u STB, stejně jako vy, mi pomohl získat výjezdní doložku do Francie. Cesta zpět vlakem bylo strašné trauma. S námi v kupé byly 2 ženy z Peru. Hnusní celníci na ně spustili zda nepašují televize či porno, samozřejmě česky. Podobně jako v NDR v Harzu, psi na lanku kolem hranice a před kým ji vycvičení soudruzi hlídali? Koncentrák který jste velice vydatně pomáhal zachovávat. Z toho se NEJDE vypsat!!!

8 0
možnosti
Foto

Myslím, že se pletete. To nebylo možné.

0 2
možnosti
PK

Tak banány užitečné jsou, můžeme pouze diskutovat zda jejich velkoprodukce a doprava jim škodí hodně nebo málo. Asi utržené na zahrádce v Equadoru zdravější jsou, v tom souhlas.

0 0
možnosti
Foto

Mně zajímají jiné, daleko užitečnější věci.

0 0
možnosti
PK

Tak považovat hlučnou Škoda 100 s motorem vzadu za dobré auto? Už tenkrát v cizině obchodníci říkali, že to jde od Spartaka s AZNP z kopce. Pravda tehdejší západní vozy také neměly dnešní úroveň, ale rozdíl to byl pořád obrovský.

Cestování na Západ - opíráte se o období tání 60.let, kdežto p.Flaška o normalizaci. Byla to ostuda režimu a ten to zdůvodňoval různě, např. mohli bychom pustit více lidí, ale chcete aby stát měl dluhy jako Maďaři či Jugoši?

3 0
možnosti
Foto

To auto nebylo dobré, ale skvělé. Jezdilo a bylo moje.

0 0
možnosti
Foto

toč se a vrč, můj kolovrátku, ......

3 0
možnosti
Foto

Vidíte. Trocha sebekritiky nezaškodí.

0 0
možnosti
Foto

Ano. Tak se měla jmenovat škodovka, vyráběná v Blavě.

0 0
možnosti
Foto

Toaleťák a vložky nebyly jeden čas z toho důvodu, protože vyhořela papírna, která celou republiku tímto sortimentem zásobovala. Soudruzi vše soustředili na jedno výrobní místo a pak jsme si neměli ani čím utřít zadek. Zbytek článku nepřekvapil, spíše mě v něčem utvrdil...:-/

4 0
možnosti
PK

Toaleťák nebyl protože SPK měla špatnou plánovací jednotku. Do určité doby plánovala spotřebu na hlavu a teprve po zasedání předsednictva ÚV a na jeho příkaz ji změnila "na pr.el".

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.