Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Haha kazdych 8 let se meni President ale "The Military Industrial Complex" chugs on.

0 0
možnosti
MR

M31i93l85a93n 36R52a39d57e66k

16. 1. 2017 21:25

jenže Kennedy byl Demokrat, šel na pomoc Francouzům do Vietnamu - Indočína - a pak si Američané nechali beztrestně nadávat do vrahů nebohých Vietnamců když tam na žádost místního presidenta zkejsli. Když to Nixon pustil k vodě, tak mu nadávali také.

Ale Trump nemá v plánu nikam vtrhnout, a kdoví proč Kennedyho odpráskli.

1 0
možnosti

chápu to tak, že autor vidí přímou souvislost mezi vyjádřením Trumpa na triko Merkelové a jeho možným zastřelením? To je hodně odvážné. Stejně jako ten nadpis.

3 1
možnosti
Foto

Hezky se president-elect Donald Trump vyjádřil. Až se o něj bojím-

2 0
možnosti
AK

Nechte toho, jeste neco privolate!

1 0
možnosti
VV

Pochybuju, ze Donald bude jezdit mestem v otevrenem aute.

1 0
možnosti
PS

Bohužel, oponenti pana Trumpa jsou tak vysoce zoufalí, že jim celosvětové konspirační plány někdo narušil, že bych se takovým pokusům nedivil. Stejně jako podivná smrt mladé političky před hlasováním o Brexitu. Ale doufám, že jim to nevýjde a svět se pohne dopředu lepším směrem.

3 0
možnosti
PZ

A nebo Trump,Clintonova a ostatni jsou jen politicke loutky,a vsechno je jen divadlo aby upoutalo pozornost ovcanu.:-)

0 0
možnosti
JR

J37a89n 20R58á10ž

16. 1. 2017 16:22

Dokud se nenaveze, jako Kennedy, do těch, kdo budují jednotný světový politický a ekonomický řád, má šanci přežít. Tyto mocné zákulisní hráče nějaké žabomyší války, jako např. spor o to, jestli Putin ovlivnil volby nebo ne, či válka, kterou vyhlásily hollywoodské levičářské celebrity a studenti kalifornských universit Trumpovi, vůbec nezajímají.

2 0
možnosti
VO

A já si zase myslím, že si Donalda sejmout už nedovolí. Bylo by to příliš okaté, všichni o tom už spekulují dopředu a už by (snad) téměř nikdo neuvěřil báchorkám, že je to jen dílo jednoho vyšinutého jedince.

0 0
možnosti
Foto

Vedení CIA neúnavně pracovalo na jeho diskreditaci a proti jeho zvolení. Nyní se pod nimi třesou židle. Pokušení sejmout ho a vyřešit problém tady určitě je.

2 0
možnosti
SN

:-) ......O vraždě J.F. Kenedyho byla napsána knížka, pozorně jsem ji četl! Samozřejmě, pochybovat o tom, že to nebylo zorganizováno je (ne)přáteli, nelze pochybovat. To je prostě demokracie.l R^R^R^

1 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.