Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy umíte francouzsky?

0 0
možnosti
Foto

Tu přímou volbu prosadil p.Kníže, neboť se domníval, že s podporou České televize musí vyhrát

3 5
možnosti
RH

Jestli šlo někdy o skutečný strach ze Zemana, tak dnes už ke strachu není žádný důvod. Jestli kandidaturu ohlásí, tak ji brzy zase stáhne. V jeho stavu není ani schopen vyhrát, protože nepůsobí na voliče důvěryhodně. A pokud si Zeman udrží mentální zdraví, tak do prohraného souboje nepůjde. Minulý týden zkolaboval v Portugalsku a každým dnem vypadá daleko víc jako bezmocný stařík než jakkoli schopný státník. To znamená problém pro jeho voliče, protože tvoří nesourodou koalici nácků, komunistů, estébáků, zapšklých důchodců a venkovanů. Ani Klaus, ani Škromach, ani Robejšek, ani nikdo jiný z prohradní party není schopen získat všechny pro svou volbu. Zeman se porazil sám.

10 4
možnosti
Foto

Teda, pane Horáčku, Vás by do Prognosťáku asi nevzali, co? A já zase slyšel o nějakém českém prezidentovi, který si někde v Asii zlámal horní končetinu.

3 3
možnosti
OZ

Tipuji, že kandidovat nebude. Přece jen, pud sebezáchovy funguje víc, či míň u každého....ale, osobně bych si spíš přál, aby kandidoval a ve volbách prohrál, jeho bůhví proč veliké ego, by konečně dostalo notně naplácáno na zadek.

2 1
možnosti
MS

Miloš Zeman už pochopitelně kandidovat nebude. Nejsilnějším jeho důvodem (kromě ješitnosti), proč se stát prezidentem, bylo - vysloužit si prezidentský důchod, aby po skončení mandátu mohl nerušeně objímat stromy na Vysočině a věnovat se svým poživačným aktivitám. Byl by blázen, aby se plahočil ještě další funkční období, když to vše může mít už za necelý rok. Své ego pak má určitě uspokojeno tím, kolik naštval lidí. :-)

2 2
možnosti
Foto

Možná bude, možná ne. A pokud ano, lze najít mnoho důvodů proč. Včetně toho, že může posléze i odstoupit, někomu pomioci ,,do sedla" a jinému zas naopak věnovat i ,,polibek smrti"8-o;-D Starej zkušenej zbrojnoš se sloní pamětí stále ovládá taktiku a strategii. A dobře;-)

5 2
možnosti
MM

Mohu vás ujistit, že já z Miloše Zemana strach nemám, jen mám strach z toho co zase provede. :-/

12 1
možnosti
Foto

A co provedl? Miluje ruskou klenotnickou vodku?

1 6
možnosti
MB

Skutečného pana Zemana, jsem za svůj život zaregistroval pouze jednou ! Asi měsíc před revolucí 1989 na obrazovce TV. (Nikdo nevěděl co bude dále) ... Neoholený, hlava šikmá - neočesaná , ve vytahaném svetru. Svým barytonem odvážně a naplno do vysílání sdělil - "Komunisté to dělají blbě" ! Pak se mi ale už někde ztratil, prošel metamorfózou do stavu Dinosauříka a dostal pašalík ! Kde, ten bývale dobrý člověk zmizel, nevím . Někdo sděluje, že bývá spatřován v okolí Hradu ! ... :-)

0 2
možnosti
MJ

Zeman je pro mě nevolitelný ale po přečtení dnešního článku o oslavě největšího gaunera na naši politické scéně Langera a jeho padesátin, kam přijal pozvání i kníže Karel S. mám dojem, že Zeman byl přeci jen lepší volba ikdyž také tragická.

1 0
možnosti
Foto

;-) Nejde ani tak o strach z toho, že by M.Z. znovu kandidoval, ale z toho, co bude, o čemž se raději nemluví, a ví se dobře, proč8-o;-) Ještě stále to bude ON, kdo bude pověřovat ,,kohosi" sestavením nové vlády po letošních parlament.volbách. A z toho je u mnohých děs;-D Už se těším;-D;-D;-D

5 2
možnosti
Foto

Trochu mi s představou kandidatury Miloše Zemana v příštích prezidentských volbách neladí jeho současné chování (přehání svůj negativismus), z něhož mi vyplývá, že toho má dost.

2 0
možnosti
Foto

Pokud toho bude mít dost, jistě za sebou ještě pořádně bouchne dveřmi;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.