Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na mobilních nosičích mají své raketky posazeny Rusové, samozřejmě že předtím Sověti, aby vyvážili výhodu US jaderných ponorek, které se snaží vyvážet Trumanovu demokracii i s apartheidem po celém světě trpělivě co síly stačí, ba i Reagan a námořní pěchota vypomohl.

A takhle si vítězství ve studené válce nepředstavuji, když se zde blogeři Ziegler a Flaška klepou strachy a bojí se dokonce nejenom Ruska, ale i toho, že se Zeman jezdí do Činy učit jezdit stabilizovat společnost.

4 7
možnosti
Foto

Jen houšť. Blog jsem napsal včera a ještě dnes je vidět, že na něj pan Řezník musí myslet. Moc mě těší, když takovýmto lidem motám hlavu. Moc. Děkuji za nádherné dobré ráno, tohle si vždy rád přečtu. Jen se kousejte vzteky!

6 5
možnosti
Foto

Pokud pro nic jiného, tak napsání jakéhokoliv blogu, které vybudí bývalého agenta StB a milovníka Moskvy, Putina a jejich společenského zřízení k napsání jakéhokoliv pamfletu, stojí za to. Člověk má vždy dobrý pocit, když takovýmto lidem trochu zvedne žaludek.

A jelikož se pan autor nezmohl ani na zkopírování odkazu na můj blog, pouze na napsání jeho názvu, tak tady ten odkaz dávám:

http://flaska.blog.idnes.cz/c/578041/agresor-zustava-agresorem.html

14 2
možnosti
BD

Hele a co takhle pochopit, že jeden za 18 a druhý bez 2 za 20. Jeden podniká výpady po celém světě, aby ukázal svaly a zvýšil vliv a druhej opevňuje, snaží se o nárazníková pásma a občas se připomene, že kdyby náhodou chtěl, tak taky umí nadělat paseku. No a dokud se poměr výrazně nezmění, tak my uprostřed jsme v poho.

7 2
možnosti
SN

:-).....Dobře napsáno, je to tak ! KDyž chtějí zahnat někoho do kouta, zákonitě se musí bránit! JInak je to hlupák ! R^R^R^

4 12
možnosti
RH

Když ten prohnilý strýček Sam bombarduje Taliban a Al-Kajdu, tak rozvrací stabilní stát, zatímco, když Rusko bombarduje civilisty v Aleppu, tak bojuje proti terorismu. Ruská válka na Ukrajině přece je vedena v zájmu místních obyvatel, ale když chce zlý Porošenko obnovit suverenitu Ukrajiny, tak zabíjí vlastní lidi, zatímco když Rusové pomáhají Asadovi udržet si moc, tak přece nic tak hrozného nedělají. Navíc za to může stejně americký imperialista v žoldu volstrýtu, který neustále anektuje nějaká území, a ne jako říše vůdce Putina, která jen naplňuje mystická práva Ruska na nadvládu nad okolními státy...

10 6
možnosti
Foto

A když Miloševič, tak co?

A proč je špatné udržet Asádův režim a ne Porošenkův?

2 7
možnosti
Foto

J98a43k51u71b 19R78o18t28h

4. 1. 2017 10:36

Tohle ale už opravdu hraničí s nějakou duševní abnormalitou. 8-o

12 1
možnosti
Foto

Samozřejmě. A co je tam tak špatně, že Vás to rozrušilo?

Určitě tam mohu mít chyby. Ale na Chocholouška?

2 7
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.