Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechci se vás dotknout, pane Hermánku, ale ta dobu, kdy jste mohl být spolupracovníkem, neřku-li partnerem pana Horáčka, je doba 30 let minulá. Na rozdíl od vás byl někdo chytřejší a do seznamu spolupracovníků ho nedali, na to byl příliš cenný.

2 1
možnosti
Foto

Akosi si nerozumíme. Firmu Fortuna vlastnili 4 společníci. Horáček+ 3 jejichž jména neznám a založit ji mohli nejdříve před 28 lety.

0 0
možnosti
Foto

Já do toho Horáčka nechci furt šít, je to slušný člověk, jenom jednou rozvedený, bez záznamu v kartě řidiče.

Ale na doporučení zde přítomných diskutérů jsem si poslechl jeho vystoupení v ČT24 s panem Robejškem a myslím si, že jeho kandidatura na prezidenta bude mít jeden velmi významný pozitivní efekt.

Jeho peníze, do té doby deponované někde v bance se dostanou do oběhu a pomohou našemu hospodářství.

6 1
možnosti
AH

A78l42e38s 49H65r47y81c

2. 1. 2017 17:41

lustroval jsi, jo? nebo se jen snažíš působit dojmem vševěda jako obvykle?

0 0
možnosti
Foto

Pane Hermánku, vy jste tak naivní, až je mi Vás líto, vlastně není.

6 3
možnosti
Foto

A co navrhujete, pane Tichý? A všechno nejlepší do Nového roku.

4 2
možnosti
VC

Nevím, jak ten Horáček mouhl zbohatnou na sázkách. Kdyby byl skutečně dobrým sázkařem, tak by nikdy nemouhl vsadit na sebe v prezidentských volbách;-D. Do nového roku vše nejlepší.

3 2
možnosti

Kdyby jste měl aspoň jednu unci mozku, určitě by vás napadlo, že Horáček nezbohatl tím, že sázel... nýbrž tím, že vlastnil firmu, kam chodili sázet jiní...:-)

7 2
možnosti
Foto

Já přeji Jirkovi Trojnásobnému Hermánkovi, aby v roce 2017 ještě aspoň někdy dokázal udržet aspoň myšlenku.

5 2
možnosti
Foto

Děkuji, Martine a nápodobně.

3 0
možnosti
MB

p. Miloše Zemana osobně chápu, jako určitou podivuhodnost - posledního dinosaura naši nedávné historie. Schopný rétor - znalec prostředí - šachista - intrikář ... K další volbě zřejmě bude donucen svým okolím a limitem zdraví. Možná překvapím - jeho volba je mi lhostejná, tvrdím - kterýkoliv občan prezidenta nepotřebuje. Občan potřebuje kvalitní zákony pro občanský - živnostenský život. Platí pro staršího - mladšího voliče ... Hezký rok 2017 .... MB ... :-)

2 1
možnosti
Foto

Také přeji vše nejlepší v letošním roce.

A co se týče Miloše Zemana, kterého jsem kdysi velmi neměl rád, tak bych si přál, aby kandidoval a vyhrál, protože by tím velmi mnoho lidí, které nemám rád, naštval.

9 7
možnosti
Foto

To, jestli je pan Horáčkem již oficiálním kandidátem mainstreamu, uvidíme dnes. Pokud jej v nějakém pořadu propašují na obrazovku a on tam vystoupí s něčím, co bude připomínat novoroční projev, pak již byl schválen nekvyšším vedením Kavárny a byl designován jako No.1. Pokud jej tam neuvidíme, pak jde o teprve prezidentské embryo Rv

6 7
možnosti
JJ

Pane Hermánku,přeji Vám hodně zdraví v novém,snad lepším roce.Jak už jsem si Vás otipnul,tak vlci vyjí,ale karavana jde dál.Tak ať se daří!R^

5 0
možnosti
Foto

I Vám, pane Jonáši Ať nám ten rok 2017 vyjde.

3 0
možnosti
VM

Doporučuji shlédnout sobotní večerní zpravodajství, kde s moderátorem diskutuje prezidentský kandidát pan Horáček a pan Robíšek. O úrovní obou diskutujících nechť si udělá úsedek každý sám.

1 0
možnosti
VV

..pepa Karásků nastoupil službu:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.