Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

přátelé, diskutéři , ptejte se mě na co chcete a já Vám na co chci odpovím, demokracie , či ?;-D

1 3
možnosti

Pán ráčí být troll?

1 0
možnosti
LC

samozřejmě ano, ale je to Sysifova práce i když dobře placená Shapirem a Sorošem

;-D

3 3
možnosti
LC

10,3 milionů lidí pochopilo co je demokracie a ví , že rozhodují jen a jen volby , jsou v klidu a k nim jdou či nejdou, 200 000 exotů to ne a ne pochopit a porůznu dělají cirkus po náměstích v Praze, co je to za lidi , kteří nepochopili demokracii ?

6 6
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale tohle je blábol. Respektuji volbu většiny a nevolám po sesazení prezidenta ani vlády. Ale to nemohu svůj odlišný názor vyjádřit na nějaké demonstraci?

7 0
možnosti
LC

demokraté , ani po čtyřech letech nevydýchali nádherné vítězství a tah na bránu Miloše z Vysočiny a protože špatně pracují a málo přemýšlí rok před další mi volbami navrhují valchaře Horáčka , mimo Prahy , celá země se jen v klidu pousmívá a věnuje se svému;-D

6 8
možnosti
Foto

A je to tady. Kdokoliv se pokusí postavit Miloši Zemanovi tak je okamžitě jeho klakou dehonestován. Můžete prosím objasnit co si představujete pod slovem valchař?

3 1
možnosti
LC

náš pan prezident nás vždycky spojí a sejdeme se hojně na diskusích pod blogy o něm, s různými názory , ale vždy konstruktivními a vyargumentovanými , zaplať pán bůh za něj;-D

1 1
možnosti
JK

Napsal jste, že na Slovensku jste žádné masové demonstrace nezaznamenal. To ale není pravda. Není nic snazšího, než si o tom něco zjistit. Tím venkovem myslíte co? Například v Přerově, kde jsem tou dobou byl, se demonstrace konaly a účastnili se jich i lidi z vesnic (což bezpečně vím). A dá rozum, že se demonstrace budou konat spíš ve městech a hlavně v důležitých centrech než v Dolní Lhotě. Na ty demonstrace jezdí ale i lidé z venkova.

V diskusi jste napsal, že jste pragmatik. Jo jo, znám takových pár pragmatiků, kteří si jen trochu přizpůsobují fakta, aby se ve svých "komentářích", "nezamotávali v nejasnostech a domněnkách a aby mohli opřít své závěry o logické vývody a o nezpochybnitelná (jen upravená) fakta", jak tady napsal pan Šrejbr.

Já bych vás nenazval pragmatikem. Myslíte, že je vhodnější slovo třeba demagog, případně relativista?

7 1
možnosti
Foto

Tak na Slovensku asi 17. listopadu žádné velké demonstrace nebyly.

Pak možná něco, ale ani na Slovensku, ani "na vsi" nebylo těch demonstrací tolik jako v Praze.

Oba se přece shodujeme na tom, že těch demonstrací bylo nejvíc v Praze, tak, kde je nějaký rozpor?

Já demonstroval jak o živost a jsem rád, že to tak dopadlo. Přesto si rád zachovám pozici méně ovlivněného pozorovatele, protože ovlivněni jsou všichni a já se snažím být ovlivněn méně.

A, pane Kvapile, já čtyři týdny "revoluce" pracoval pro BBC jako tlumočník a překladatel. A moc těch zpráv z Bratislavy nebylo-

2 2
možnosti
Foto

Sametová revoluce se prosadila proto, že určitá organizovaná skupina osob ovládla tehdejší Československou televizi, která měla monopol na informace. V době, kdy neexistoval internet byla většina tehdejšího obyvatelstva zvyklá následovat to, co jim doporučovala propaganda. Jakmile byl tento zdroj získán, nestálo již skupině osob provádějících převrat nic v cestě.

4 13
možnosti
Foto

Tak děl ÚV KSČ(M).

8 0
možnosti
JV

J21i30r47i 67V37r27a17b30e74c

26. 11. 2016 9:29

Tak spatny prezident jako je Zeman, snad uz v civilizovanem svete neexistuje.Nema na ten urad bunkyRv

5 4
možnosti
Foto

A jaké bunky musí mít prezident?

2 1
možnosti

za mě jasná karmička. Prostě miluju tyhle blogy s neotřelými tématy, kdy autor má zřetelný tah na branku, nic neokecává, nezamotává se v nejasnostech a domněnkách a své závěry opírá o logické vývody a nezpochybnitelná fakta. Už jen ten výstižný perex, nebo ten závěr s odvážným shrnutím, to jsou opravdové novinářské perly. Tento blog jasně patří na titulní stranu a myslím, že by tam měl zůstat hodně dlouho, aby si ho přečetli skukekně všichni. :-)

7 1
možnosti
Foto

A jestlipak víš, proč skutekně?

P.S: Ten perex je kopií z Wiki a jasně to píši.

1 1
možnosti
Foto

Já vím, že Zeman je pro vás bůh. A nebudu se hádat, jestli má víc příznivců nebo odpůrců, ale položte si jednu otázku, jak to vše (myslím hádky, protesty, dělení společnosti) vzniká:

Zeman něco řekne.

Někomu se to nelíbí a ohradí se, nebo řekne, že je to nesmysl, chyba, omyl ... .

Potud vše v pořádku.

Zeman ale nesnáší kritiku a dotyčného začne zesměšňovat a ponižovat.

Ten dotyčný se logicky brání.

A kolotoč je na světě.

10 2
možnosti
Foto

Nevím. Já jsem pragmatik a 20 let jsem Zemana nesnášel. A volil jsem ho jako kladivo proti někomu (Fischer a samozřejmě Schwarzenberg).

To, že je Zeman namyšlený, nesnáší odpor a zradu, snaží se být vševědoucí, to všechno vím.

A chápu, že ho kvůli tomu někdo nebude volit a vůbec mu to nemám za zlé.

Ale, pak je spousta prkotin, které nechápu. Například Peroutka. Nikdo o tom nevědě. Bylo to na nějakém shromáždění v Osvětimi.

Zeman se opakovaně omluvil a řekl "já ten článek nenašel". To by u každého jiného byla dostatečná omluva. Ale, protože je potřeba věc neustále pitvat, omluva nestačí.

A co by měl prezident říct? "Ten článek neexistuje".Jak to má proboha vědět.

A co se týče Zemana, tak se vytáhne každý nesmysl. Zuřivě se řeší naše "zpoždění" na pohřeb a hned se to přičte Zemanovi.

Prostě je úporná, ale marná snaha Zemana během roku 2017 zcela znemožnit. Nic víc.

6 10
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.