Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdybych věděl 17. llstopadu 1989, že diskuse na idnes budou mít přesně takovou úroveň jako diskuse v Tribuně v 70. letech, začal bych cinkat klíčemi velmi zdráhavě a neslyšně. Protože musím konstatovat, že se téměř nic nezměnilo.

1 1
možnosti

(možná si příliš moc pamatujete, pane Řezníku)

0 0
možnosti

Mažete Hermánku?? Pravda vám vadí?

Nebo vám Hermánku vadí, že jsem napsal, že váš dnešní blog je horoucí vyznání vaší lásky ke komunismu, socialismu, nomalizaci etc? Proč vám to vadí, když to píšete, ntb každý den někdy i dvakrát? A nebo vás s**e že jsem napsal že běžíte do Politických vězňů si podat přihlášku? Ale jděte Jiří, přeci se nebudete chovat jako nedůtklivý stařík. Nebo jím jste? Nebo jste potrefená husa?

P.S. nebo že by vám vadilo, že jste napsal už 2009 pitomostí a že vás vidím jako komunistickou hydru,se kterou je nutné bojovat? Pro pravdu se zlobíte? Obdivujete tady Putina, Zemana, komouše, vše z normalizace a plivete na slušné lidi. Tak co se vám nelíbí?

12 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JS

Pokud se jedná o rok 1968 mám zásadně jiný názor. SSSR potřeboval na našem území umístit své jednotky. Novotný si nemohl to odsouhlasit. Tak nastoupil Dubček. Buď to byl ruský špion nebo člověk, který nevěděl která bije. Proto to celé divadlo se socialismem s lidskou tváří. Bohužel i já jsem na to skočil.

5 2
možnosti
Foto

Ano, to je logická a pravděpodobná úvaha. Jen mi není jasné, proč Dubček, vystudovaný v Moskvě a Svoboda, dvojnásobný hrdina SSSR by tomu měli bránit.

4 0
možnosti
MJ

Stále kvoká, stále kvoká , stále kvoká ;-(

4 1
možnosti
Foto

Neopisujte, prosím.

1 1
možnosti
SN
VF

Teď se podařila zajímavá věc. Jeden blog s obrázkem pana prezidenta a hned vedle blog s obrázkem pana Hermánka. Ta podoba!;-D

5 2
možnosti
Foto

A to je dobře nebo špatně?

2 0
možnosti
Foto

šestapadesátá variace na dané téma

12 2
možnosti
Foto

Znáte zákon akce a reakce?

1 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.