Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Zeptám se vás jenom na jednu věc. Jak by kdokoliv (tedy třeba i vy nebo já) přišel na myšlenku, že bude asi obdařen státním vyznamenáním ? Nějakou telepatií, nebo šestým smyslem ? Není to tak, že musel být v tomto smyslu někým osloven ?

3 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že se v minulosti vyskytly případy odmítnutí státních vyznamenání z rukou Zemana, tak zcela určitě začala prezidentská kancelář předběžně oslovovat případné kandidáty, zda nebudou mít námitky.

1 0
možnosti

Píše se rok 1996 a Miloš Zeman, tehdy šéf opoziční sociální demokracie v rozhovoru pro Lidové noviny říká: "Základní motivací pro pobyt v politice je zabránit v úspěchu těm, kteří, kdyby k nám dnes přišli Číňané, si zítra nechají zešikmit oči na praktické chirurgii, pozítří se nechají infikovat žloutenkou, aby měli tu správnou barvu pleti, a popozítří začnou psát do svých kádrových dotazníků, že již od dětství milovali rýži."

Je snad potřeba k tomu ještě něco dodat? Jenom snad to, že to jak se Zeman chová, jsou jednoznačně první kroky k návratu k praktikám totalitnímu režimu před r.1989 .

6 2
možnosti
MS

;-D Zdá se mi, že Zeman už trochu žloutne... :-)

3 0
možnosti

Dokažte své tvrzení

Prezidentská kancelář informuje laureáta státního vyznamenání vždy písemně.

3 1
možnosti
Foto

Proč bych to dělal. Prostě to rozporujte a prokažte pravdivost svého tvrzení.

3 5
možnosti
Foto

Pane Hermánku, vy nejste odchovanec knihy Johna le Carré Muž, který přišel z chladu. Vy jste odchovanec stb, který se řídí těmi nejnižšími lidskýni pudy - udáváním spoluobčanů za peníze. Je symbolické, že jste obhájcem prezidenta Zemana, který nás do té odporné doby vrací. Rv

11 12
možnosti
Foto

Já Vás, paní Jandová, musím hrubě zklamat. Ale za tzv. totality se, pravda, hodně udávalo, ale zadarmo, protože anonymně.

To všechno, co StB a její odnože měly na starosti, jste ještě vůbec neobsáhla. Jadernou bezpečnost, třeba. A pak, samozřejmě otázky ochrany státního tajemství, bezpečnosti dat, úplatkářství, atd.

Udávat nějaké nýmandy se tam nikomu moc nevyplácelo, to dělali ti anonymové.

A co jsem řešil já? Kromě obecných otázek týkajících se zahraničních subjektů z nepřátelské sféry, což naše BIS dělá přesně stejně, jen s jinými subjekty, tak tu ochranu počítačových dat.

A příště Vás, za nějakou zmínku o udávání smažu nebo si tedy alespoň jednoho mnou udaného někde sežeňte. Bez něj Vy, a nikdo jiný, sem prosím s takovými hláškami nechoďte.

8 4
možnosti
Foto

Osobně přiznávám, že nevím. Oficiální pozvání se samozřejmě posílá pouze písemně. Je ale, možné, že se předem telefonicky zjišťuje například zdravotní stav navrženého, zda se mlže dostavit (zejména z Kanady) apod. Takže těžko říct.

0 0
možnosti
Foto

Tak to převezme někdo v zastoupení. Naprosto běžné.

2 2
možnosti
FV

Tohle je dobrý. Na závěr píšeš: "Ovšem, slušně a bez zbytečných osobních útoků, prosím."

A přitom sám pliveš špínu na minimálně tři osoby. Pan Brady, jeho dcera a pan Herman se k tomu vyjádřili jasně. Ty vlastně svojí odpornou úvahou říkáš, že lžou.

Mimochodem, s Hermanem jsem chodil na gympl, moje žena na vejšku, a byť se může někomu zdát podivínem, lhář to tedy rozhodně není. Na rozdíl od několikrát soudem uznaného lháře Zemana.

17 6
možnosti
Foto

Vidíš Františku, tentokrát to nebylo přes hranu.

A ty snad v politice někomu věříš?

5 1
možnosti
JV

J66i44r89i 31V29r61a88b81e71c

22. 10. 2016 11:10

Pane Hermanku, vy se cpete urcite na ty Zemanovy listiny! Tak snad priste;-D

1 4
možnosti
Foto

70 mi bude za 2 roky. Tak je to s Milošem domluvené.

4 1
možnosti
MP

Otázky, které kladete, si položí více lidí. Odpovědi zatím nikde. Z některých poněkud pobouřených příspěvků se dovídám pouze to, že závadné je, že je kladete právě Vy. Takže zase nic. Média, která místo aby trochu něco zjistila, opakují ve svých zprávách co hodinu tenhle údajný Zemanův mstivý kousek. Takže dokud budeme v pokušení klást nějaké otázky, tak dostaneme mediálním kladívkem po palici, že bla bla bla....

14 5
možnosti
PS

P85e42t88r 94S29k39á20l14a

22. 10. 2016 11:03

Dnešní článek je ještě nechutnější, než je Váš běžný standard.

Mimochodem kam se poděl ten včerejší "Spor o Putina"?

8 7
možnosti
Foto

Akosi nežil. Ale žije v kopii.

P. S. To je zcela v souladu s pravidly. 30 min, ale nedělám to často.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.