Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za ty hnusné a odporné Rusáky asi "Z Podkaštanů" pochvalu natož odměnu Hermánku nedostanete. Tolik pravdy jsem od vás fakt nečekal.

0 0
možnosti
Foto

Já bych to Šrejbře s těmi kaštany moc nehrotil. Víte, jak byste mohl dopadnout?

1 0
možnosti

J47a15r43a 98R26a95n19k

12. 10. 2016 2:39

RvKdyz uz nic jineho, tak s Vami je aspon legrace, ty diskuse za to stoji;-)

1 1
možnosti

Zeptam se pana Hermanka, bylo kobercovite bombardovani Grozneho zlocinem? Putler dela v Allepu to co mel jiz vyzkouseno. Mimochodem bombardovani Drazdan bylo pomstou za bombardovani Londyna v roce 1940, Churchill to tehdy Nemcum slibil. Oboji bylo zlocinem, rozdil je v tom, ze tehdy se bombardovali dve valcici strany, kdezto v Syrii je Rusko cizincem, za co by se mel mstit nebo trestat, co mu nebo Rusku ta syrska opozice provedla? .

8 4
možnosti

Hitler trenoval v Guernice, Putin trenuje v Alepu. Mame se na co tesit.

7 3
možnosti

Rusové v současnosti na světovou veřejnost, OSN, přání Američanů a podobné nesmysly zvysoka se..., pane Hermánek. Nedělal bych z toho vědu. Chovají se v podstatě jako vždycky.

10 3
možnosti
Foto

A opravdu si myslíte, pane Morbicere, že ostatní, konkrétně USA, ale i některé ostatní státy, to dělají jinak?

Pokud mě paměť neklame, tak i naše hvězda jasná, buditel lidských práv usoudil, že pokud se usnese, že jde o porušování lidských práv, tak není žádný souhlas OSN nutný, postačí přání Američanů, naší drahé Madly a jejího přítele.

6 7
možnosti

P76e13t41r 53T74o22m22e96k

11. 10. 2016 17:24

Ale ale, vy najednou obhajujete humanitární bombardování ? Jenom proto, že ho provádějí vámi milovaní Rusáci, v jejichž domovině (a to mě u vás fakt fascinuje) jste nikdy nebyl.

11 3
možnosti
Foto

A, pane Tomku, Vy si opravdu myslíte, že jde o humanitární bombardování nebo to na nás jen tak hrajete?

Pokud si to skutečně myslíte, tak, potěš koště. To se pak není čemu divit, jaká moudra z Vás stále plynou.

5 10
možnosti

karma, hlavně za poslední odstavec.

1 7
možnosti

K Aleppu se vyjadřovat nebudu, nemám dostatek informací.

Naproti tomu o Drážďanech víme dost. Kdo bombardoval, kdo si to vyžádal a proč. Navíc to Britové pojali jako pomstu za Coventry a já je za to neodsuzuji. Jsem přesvědčen, že ten kdo rozpoutal válku jen těžko může protistranu vinit z válečných zločinů.

10 3
možnosti
Foto

To bych zas až tak netvrdil. Válečný zločin je válečný zločin a pokud je vykonán z pomsty, tak tím hůř.

5 6
možnosti

Vzpomínám si na nadšené adorace bombardování ze strany českých přátel Kremlu, i mezi známými či na politické scéně; na všech kremelských webech se nadšeně oslavovalo zapojení Ruska do boje proti islámskému terorismu, které konečně celou tuhle nešťastnou situaci, kterou není schopen zvládnout zjemnělý, prohnilý a hloupě a neprakticky lidskoprávní Západ, vyřeší.Jenže zatímco ruské sdělovací prostředky cpaly běžným Rusům a zprostředkovaně přes naše prokremelské weby i běžným Čechům do hlavy, kolik teroristických základen se skvělému letectvu pod taktovkou ještě skvělejšího, zářného gosudara Vladimira a jeho vazala Asada podařilo zhubit, zbytek světa s hrůzou hleděl na roztřískané obytné domy, školy, nemocnice, na hromady mrtvých těl.

Mírové snahy. Pomocí kazetových a zápalných bomb. Pomocí opakovaných náletů na nemocnice a obytné čtvrti. Podle dat OSN bylo těch nemocnic a zdravotnických zařízení přes 50! Nejdřív jeden zničující a pak další, na jistotu. Na zbylé lidi, kteří se snaží z trosek vyhrabat své blízké, na zdravotníky a záchranáře. Na všechny, které předchozí nálet nezabil.

Trvá to už rok. V tisku se pro to ustálil termín “Putinovo syrské dobrodružství”. Co je dobrodružného na tom, když vybombardujete školu? A Jaké dobrodružství vám může evokovat fotografie bombami zničené jednotky intenzivní péče novorozeneckého oddělení s miminkem v inkubátoru? Houby dobrodružství, svinstvo je to. Genocida a válečná zvěrstva. Rv

18 4
možnosti

Tu a tam vezme nekdo rozum do hrsti a hlavou napise prispevek.

2 1
možnosti

Obvykle se pouziva Hirosima a Nagasaki. Ale mozna ze v nich meli Japonci schovane vojenske poradce z 'celeho projaponske sveta.'

1 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.