Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,We are the losers, my friends. And we'll go on losing 'til the end..."R^;-D

Dost dobrej článek. Jen jednu chybu má. Napsal ho ,,ńákej" Hermánek. Prej jeden z jinak cca třičtvrtě milionu ,,registrovanejch". Ovšem, o něm se to prej ví. O nějakejch dalších, např. i z arch. ,,zet" ovšem ani nemluvě. A jinak. Čistému vše čisté. Prej. A nekonečně ,,špínů" ve špíně se válí. A rádo:-/

3 2
možnosti
RH

Nejde o to, jestli udával, ale komunistický udavač prostě není z pohledu dnešní společnosti "winner"... A to že mu tleskají komunisti jako Macek? To je jen potvrzení slov o koalici zoufalců.

5 4
možnosti
Foto

Ten článek lúzra Šmardy jsem ani nehledal, ale tohleto se mi líbí. Karma R^

3 6
možnosti
Foto

Děkuji. Na Šmardu je v článku odkaz.

1 0
možnosti
RH

Německý politolog Hans-Georg Betz hovoří o "modernisation losers", což jsou lidé, kteří zkrátka nepobírají politické a kulturní změny a jejich sociální dopady. Když se podíváme na voličskou koalici Zemana tak najdeme bolševiky, estébáky, nácky, fandy despotů, bojovníci proti Západu atd., které spojuje především odpor ke společenskému liberalismu, který je dominantní a s přehledem vítězný (winners). Tito ale nemůžou nikdy vyhrát, protože společenské změny jsou součástí společnosti. Můžou jenom dělat problémy, jako Hitler nebo bolševici, ale nakonec všechny extrémy jako např. Hitler nebo bolševici nakonec pomohli rozšířit a upevnit pozici liberální demokracie ve světě. Takže je jedno, jak budou Putinové, Orbánové a Erdoganové házet šprajcy vývoji světa, jsou odsouzeni k nezdaru - losers.

3 12
možnosti
Foto

K50a46r68e43l 87M51á46d54l77e

30. 7. 2016 13:21

Co je to za konstrukci - hodit Orbána a Erdogana do jednoho pytle? A jinak já nechci pobírat politické a kulturní změny Evropy směrem k totální islamizaci. Ať si mne takoví podle Vás liberálové nazývají bolševikem nebo lůzrem, já se prostě s islamizací nesmířím.

7 1
možnosti
Foto

Na sluníčkářích a spol. se mi páčí, že nesnáší komunisty a při tom s tím nálepkováním se jim náramně podobají. Podobně to měli komouši s církví. Opičili se po ní. Místo božích muk olemovali silnice nápisy ala "Se SSSR na věčné časy". Místo mší měli stranické schůze. Místo křesťanského imaginárního ráje na nebi slibovali stejně neskutečný ráj v podobně komunismu na Zemi. Jako církev i komouši hlásali dogmata, a stejně nepřipouštěli diskuzi, natož kritiku.

7 4
možnosti
Foto

za rozumný blog karma:-)

7 5
možnosti

"Trump je pomstou amerických lůzrů a Zeman těch českých."

Nádhera....R^R^;-D;-D

Konečně, vy jste kvůli své velice nehezké minulosti také takový "doživotní lůzr", viďte? ;-D

7 3
možnosti
Foto

Opravdu vtipné. Jak's na to přišel, kdo ti to věří a koho to zajímá?

4 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.