Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J59a34r26a 60R76a64n29k

25. 5. 2016 19:46

Co je asi pro "svet" horsi? O tom, co rekl americky velvyslanec se psalo pouze zde, video klipy od klenotu a bohata cestina z Lan probehla celym svetem a pozitivni nazory na tema ceske hradni diplomacie nikde nebyly

1 0
možnosti

Jakápak vykrádání témat? Na diskuzní příspěvek pod článek paní Kolářové je tohle moc dlouhé, a když jste sám bloger, proč nenapsat článek? Přiznám se, že některé články paní Kolářové jsem kdysi dávno ráda četla, ale postupem doby už nikoliv, jsou kavárenské čím dál víc, paní autorka vypíchne vždy nějakou maličkost a udělá z ní obrovský problém. Včerejší článek jsme si měli my, Zemanovi příznivci, přečíst celý, protože neměl být o Zemanovi. Celý jsem ho nečetla, jsem špatná žákyně, jen úvod a závěr, ale jsem si téměř stoprocentně jistá, že byl o Zemanovi, přesněji řečeno, proti Zemanovi. .

1 1
možnosti
Foto

Kultivovanost diplomacie?

Normálním srozumitelným jazykem se řekne: "vojenský vás napadneme",

"kultivovaným diplomatickým jazykem se to samé řekne: "vyhlašujeme nad vaším územím bezletovou zónu."

0 0
možnosti
Foto

Tak ono to dříve probíhalo trochu jinak.

Země (Německo), která chtěla vyhlásit válku jiné zemi (SSSR) si sovětského velvyslance předvolala na ministerstvo zahraničí, tam mu předala nótu o vyhlášení války a dala celému sovětskému diplomatickému sboru 24 hodin (možná 48 hodin) na opuštění Německa.

A snad jim k tomu ještě přistavili zvláštní vlak, čímž si nejsem tak jist.

Bylo to prostě celkem kultivované a zcela v duchu diplomatických zvyklostí. Ale mám obavy, že dnes se od toho diplomatického protokolu upouští a pan dočasný, do-Obamový velvyslanec Shapiro je toho zářným příkladem.

1 0
možnosti
Foto

Oni ještě nerostou houby? Ani rybaření Vás nebere? No tak budeme muset den co den tolerovat tyhle Vaše nesmysly. Ale třeba jednou pochopíte, že už je to za námi a Váš domnělý vliv se NIKDY nevrátí. Hezký den do Pchjongjangu.

7 7
možnosti
MD

Nekomu by se tak casto nemelo, jinemu zase nema co. Prekerni situace.

3 2
možnosti
MD

Neco mi tam nesedi .... , asi ta vyrazna 'laserova projekce' vzpominek z vlastniho pusobeni.

0 0
možnosti
Foto

To je věc názoru a vkusu. Mně to připadalo tak podobné s případem Lidového domu a samozřejmě s tisíci podobných případů.

2 0
možnosti
Foto

V našich /zkorumpovaných vraj;-D/ médiích proběhla zpráva , že bude zřízen nějaký nový úřad či komise. Nejsem vskutku příznivcem různých komitétů a pod , ale toto v podstatě vítám. Totiž : bylo konstatováno , že četné zahraniční rozvědky zkoušejí přes různá média i diskuzní servery ovlivňovat veřejnost , druhdy informacemi mylnými , nebojme se říci lživými.

Něco jako Saturninův Úřad pro uvádění románových příběhů na pravou míru. Takže doufám , že /nejen/ Vaše citace ruských i jiných zdrojů budou "uvedeny na pravou míru" ;-D;-D;-D.

Takže pozor , kluci karlínští - tedy , chci říci putinovci , zemanovci !!;-D;-D;-D.

6 2
možnosti
Foto

Dost dobře jsem Vaši poznámku, pane Sekle, nepochopil.

Můžete to prosím trochu rozvést? Třeba, co já mám společného s Karlínem?

2 2
možnosti
Foto

Pane Hermánku, nějak se mi začínají kroutit palce a nedá mi to:

takhle hned zčerstva... co si dokázat vlastní originalitu a nevykrádat furt témata ostatních a na nich si dělat články? co říkáte? Na světě je plno krás - jaro, sex, i oškliváckých nekrás ...témat, kolego, jak jarních květů....

7 5
možnosti
PS

P84e73t45r 96S55k14á79l31a

25. 5. 2016 8:15

Tady opatrně prosím Sex jako téma článků doporučte komukoliv kromě pana Hermánka. To byste brzy zjistila, že může být ještě hůř.

6 1
možnosti
VK

Jen připomenutí pro zasloužilého agenta. Shapiro pouze odpověděl na přímou otázku novináře, co si myslí o plánované cestě na vojenskou přehlídku. Pro agenta ještě navíc připomenu, že se mluvilo o přehlídce armády, která krátce před tím napadla jinou suverénní zemi, nikoliv uctění padlých, jako to udělala třeba Merkel. No a Shapiro pouze odpověděl, že to Zemana staví do prekérní situace, protože tam jede z hlav EU jediný. Tečka. Punkt. Finito. Měl pravdu. Řekl to velmi diplomaticky a budoucnost to ukázala. Zeman je solitér.:-P

8 5
možnosti
Foto

Kocourkov..to je ono..výborné..R^

5 7
možnosti
PS

P54e34t40r 42S32k37á29l39a

25. 5. 2016 8:24

Výborné, vynikající a především originální;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.