Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já jsem prolétl diskuzi a vidím že největší ohlas mělo "kdo ho má většího", i když to je zcela obyčejná a ojetá hláška.

Nicméně, závěr je jasný.

Prezident republiky je nedůležitá a nevýznamná figura, které lze kdykoli a pod jakoukoli záminkou zamezit ve vstupu na jakoukoli školu.

Zatímco rektor takovéto školy je osobou veledůležitou, kterou nelze na žádnou státní oslavu nepozvat.

Je to tak nebo jinak?

2 6
možnosti
MM

Teď uveďte který rektor zamezil vstupu presidenta Zemana na svou školu! Je to jen další váš blábol, nebo vědomá lež?

6 0
možnosti
KLS

A jak velkýho ho máte Vy, pane Heřmánku? Soudě podle Vašich blogů, kam i do nemožného dokážete zamíchat sexistickou narážku, asi hodně malýhoRv

12 0
možnosti
ZH

Člověče, sám uznáváte, že o tom nic nevíte, ale píšete o to blogy? To je jako když soudruzi sice nic nevěděli o obilí a krávách, přesto šli dělat předsedu JZD. A kdo že ho má většího? Zeman nemá žádnýho. (Profesora na hradě).:-)

5 0
možnosti
Foto

Akože nič? Vím to, co běžný občan. Víc nepotřebuji, ba navíc to je i škodlivé.

0 1
možnosti
VK

Zbytečný článek. Tenhle prezident se stejně omluvit neumí.

8 0
možnosti
Foto

Já ale prezidenta nevzýval k o omluvě.

0 1
možnosti
DV

D33a24v64i18d 41V86l66k

16. 10. 2015 17:46

Číst ty Vaše blogy je těžké. Je tam vždycky spousta nesmyslů, nelogičností, překroucených faktů a podivných argumentů. Celé je to opatlané nějakým rádoby-vtipem, případně troškou ulepeného sexu. My všichni už víme, že nemáte rád USA, homosexuály, CIA, NATO, EU a nostalgicky vzpomínáte na socík, kdy jste byl "rozvědčík" co to všechno měl pod palcem. Prostě nechápu, že Vám za tohle někdo dá Karmu.

18 1
možnosti
VV

Ale legrace se s nim uzije.

3 0
možnosti
JR

J70a48r47a 12R69a58n90k

16. 10. 2015 17:26

Pochopitelne, ze Vy.

V clanku pred Vami si pan Nigrin stezuje na neproziravy pane Zemanuv vyrok v reznictvi, ze nase znasilnene zeny budou kamenovany, ted totok;-)

3 2
možnosti
Foto

Kdo kamenuje znásilněné ženy? Šária? Já myslel, že nevěrné.

0 0
možnosti
PV

R^ Dnes i vtipné...R^

3 10
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MM

Faktem je, že Zeman prohlásil, že četl Peroutkův článek s nadpisem "Hitler je gentleman". Výklady o významu slova gentleman si strčte za klobouk! Oslavy 28.října nejsou soukromým rautem Zemana, ale oslavou státního svátku a dle toho by se měl také tak chovat.

15 0
možnosti
MC

M94a77r92e72k 25C27o41z98l

16. 10. 2015 17:48

Ta oslava státního svátku bývá často uváděna jako argument, ale jako zase tak hrozné provinění mi to nepřijde. Miloš Zeman bude asi lehce pomstychtivý, jak jsme mohli vidět i v minulosti, ale podobně umíněně se chovají i rektoři. Vy chcete po Zemanovi, aby antipatie překousl, ale stejně tak můžete chtít po rektorech, ať překousnou, že dva nebyli pozváni. Kde je ta hranice, kterou prezident podle vás musí snášet? Kdyby to u jednoho z rektorů nezpůsobil zákaz přednášení, ale třeba by Zemanovi dal facku a řekl mu "ta facka byla občanu Zemanovi, ale teď mě pozvěte jako prezident", tak by to bylo také v pořádku?

1 5
možnosti
TN

Ach jo. Že se v tom pořád potřebujete hrabat a obhajovat neobhajitelné.

Hermánek: "Ten (řidič) přijel asi za dvacet minut, bez řečí sedl za volant, zajel se mnou k mému vozu, kabely jsme motor natočili a já tahal z peněženky peníze. Odmítl tak důrazně, že mě to opravdu překvapilo, ale nikdy jsem o něm nenapsal, že se zachoval jako gentleman. Přesto, kdyby tato historka byla pro pana prezidenta zajímavá, možná by někde zmínil, že pan Hermánek se setkal s řidičem gentlemanem. i když já jsem doslova nikdy nic takového ani neřekl a ani nenapsal. Ale stejně tak se také dají interpretovat Peroutkovy texty z oné těžké doby."

Zeman poprvé: "Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“.

Zeman podruhé: "Na vlastní oči jsem viděl článek Ferdinanda Peroutky, kde bylo napsáno ‚Hitler je přeci gentleman,"

11 0
možnosti
Foto

Člověče, Vy pitváte moji omáčku?

0 2
možnosti
JF

J59a72n 12F63r63o78l25í55k

16. 10. 2015 16:41

Už půl roku tady s tím praporem mává Zeman prostřednictvím svého mluvky. A čím víc do lejna śťáráš tím více smrdí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.