Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zase autor nic neví, nic nečetl, nezná to a ještě se k tomu opakovaně přiznává, ale to mu ani zbla nevadí o tom psát, dělat závěry a odsudky, viz Peroutka. Jak nešťastné (volím schválně mírné a slušné slovo abych nebyl mazací mašinou "H" smazán).

0 1
možnosti
Foto

Tak jsem prošel diskuzi.Článek jsem nečetl, to autor, když někde diskutuje, také nedělá a musím konstatovat, že pan Jiří dost upadá.

Za ty hlášky v diskuzi by se musel stydět i žák páté třídy.

1 4
možnosti
Foto

O49t34a48k45a69r 32S57e23k93l

17. 10. 2015 5:50

Někdy si tak říkám , jestli tak erudovaný a edukovaný Pražan pozdně středního věku , milovník Putina , RF , Zemana , macatých motorů i (asi) žen může být skutečná fyzická osoba ?

Nejde o nějakou virtuální fikci z dílny kterési východní ambasády ? ;-D;-D;-D

3 1
možnosti

Nejde. Bohužel. Jeho svazek je reálný.

0 1
možnosti

Samozvaný ambasador trapna a Ruské federace v jedné osobě plká stále to samé dokola. Netřeba se proto příliš čílit. Mimo je permanentně.

2 0
možnosti
Foto

K návrhu hlsovacího práva mám připomínku, že někdy mají přidavači více rozumu, než rektoři.

2 4
možnosti

Řekl jste to pěkně po bolševicku. Je dobré, že se držíte svého kopyta.

5 1
možnosti
Foto

No jo, pánové.. ale vy jste si neuvědomily, že území vysoké školy je něco jako Vatikán v Římě a rektor je víc jako papež... :-);-) a v tomto kontextu... ho má prezident docela malinkatýho.. je mi líto.... Rv

2 4
možnosti
Foto

neuvědomili (opravuji) - ale mělo to být pánové a dámy (také opravuji) takže nakonec stejně:-) - neuvědomili...

1 0
možnosti

Pane Hermanku,

     většinou s Vámi souhlasím, ale dneska TUPLEM   R^R^R^

3 2
možnosti
Foto

Děkuji, pane Opletale.

0 0
možnosti

:-)   ....Víte milí diskutéři, já už pamatuji hodně!  Slovo profesor mělo v minulosti určitou váhu a vlastník tohoto titulu byl považován ze člověka vzdělaného, s odpovídajícím chováním,( ne chováním pasáčka krav). Divíte se, že se president po tom výstupu "katolické buzny" zašprajcoval? Na jeho místě bych si počínal stejně! 

      To je člověk ke kterému mají vzhlížet žáci s úctou ! Ani náhodou! Choval se jak poslední otrapa !  Samozřejmě, je to postižení, ale.....to se s tím musím chlubit celému světu? 

     Celý ten boj, který zahájil prof. Bek mi připadá, jako dohadování se mezi pavlačovými drbnami a dá se od toho pěkné odvodit i úroveň současného školství !  Zeman je prostě jiná krevní skupina  a intošům, kteří se považují za vyvolené s jejich všeobjímající pravdou, se nemůže nikdy zavděčit! R^R^

5 9
možnosti

R^ Máte pravdu.

4 6
možnosti
Foto

Pokud na vysoké školy politika nepatří, pak by tedy na žádné vysoké škole neměl nikdy promluvit žádný prezident, žádný člen vlády, žádný poslanec, senátor a ani žádný hejtman.

Plus samozřejmě další subalterní politici.

3 2
možnosti

Vysoké školy jsou autonomní, mělo by být na nich, komu a kdy umožní promluvit ke studentům. Oba víme, že prezident v té době dělal aktivní předvolební kampaň.

6 0
možnosti

To není tak jednoznačné. Miloš Zeman reprezentuje ČR, rektoři vysoké školy čili národní vzdělanost. Když ovšem Zeman z osobních důvodů odmítá pozvat reprezentanty vzdělanosti, pak jde akt Miloše Zemana jako člověka, protože hlavy vysokých škol nejsou zváni jako kamarádi prezidenta. A v konfliktu Zemana se vzděláním reprezentovaným rektory nemůže Zeman vyhrát. Druhou věcí je reálná politická pozice a autorita prezidenta. Prezident je v našem politickém systému fakticky kladeč věnců a jeho pozice je slabší než pozice německého prezidenta, jehož autorita spočívá výhradně v autoritě nositele úřadu. U nás je tradice jiná a osobě prezidenta díky kultu Masaryka připisujeme automaticky autoritu. Zeman může svým bojem se vzdělaností a obecně intelektuály, při čemž ze sebe dělá vidláka a lháře, poškodit nejen vlastní osobu, ale i obecné vnímání prezidenta jako symbolu. Zatímco vysoké školy bojem nemohou nic ztratit, protože nadále budou symbolizovat vzdělanost, tak Zeman může odejít do historie s ještě větší ostudou než jeho kamarád Klaus.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.