Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Radši v chudém, nevýznamném a malém státě než v jedné republice s dobře placeným vazalem Ruské federace s StBáckou minulostí.

7 3
možnosti
Foto

Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Co takhle Somálsko nebo Burundi? Vyhovovalo by?

2 3
možnosti
Foto

Z hlediska primitivní teorie liberální ekonomiky a lidských práv, tak, jak je systémem zaváděna a propagována, jsou uprchlíci požehnáním. Zvýší spotřebu a zlevní cenu pracovní síly. Česko s dvojnásobnou, trojnásobnou, čtyřnásobnou atd. rezervní pracovní armádou se konečně, po 25 letech neoliberálního experimentu,  odrazí ode dna R^

2 6
možnosti
JR

J87a14n 88R13á36ž

1. 8. 2015 10:58

EU, eurovláda a různé nevládní organizace zcela jasně ukázali, že demokracie a lidská práva narazily na své mantinely a barbaři, kteří obsazují Evropu proces přechodu na autoritativní vlády urychlí.. 

Jestli se  rychle nevrátíme k osvědčenému modelu suverénních států, aby mohly jednotlivé politické národy (národy žijící  v hranici svého státu bez ohledu na národnost, rasu, či víru) provést rychle sebeočistu, nevyhnutelně nastane vlna násilí. A pak se bude hledat zachránce a bude jedno  kdo to bude. Hlavně že zavede pořádek. 

 Dějiny nám takových situací ukazují mnoho a měli bychom si vzít pučení z toho, co bylo příčinou, že se dostal k moci Cesar, Napoleon, Stalin,   či Hitler. Zatím máme šanci, dát si do čela  rozhodné politiky jako byla Thatcher nebo de Gaulle, kteří změny  zaváděli autoritativně,ale demokraticky a bez obětí na životech. Ale mnoho času nezbývá.

10 0
možnosti
ZJ

Máte pravdu. Mne by zajímalo, jak si představují Euronadšenci vzdělávání potomků ve Spojených státech evropských. Třeba sjednocený výklad historie vztahů Německo - Francie, Německo - Polsko.

Stačí si porovnat historie Rakousko - Česko.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.