Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po jednom nebo dvou blozích, se kterými jsem sice zásadně nesouhlasil ale dávaly mi alespoň trochu smysl mam opět pocit, že ste si slehl nějaký svinstvo...mimochodem ty Vaše častěji rádoby nenasilne narážky na práva homosexuálů, to má byť zhruba co?

4 4
možnosti
PT

To jsou věci, to jsem vůbec netušil že Rusové vlastně uchránili Krym před anexí USA ;-D

Uvědomte si ale blogere že kdybychom nebyli v NATO,  tak takováhle úžasná "záchrana" před USA anexí by zřejmě čekala i naši strategickou zemičku.

Pokud mě paměť neklame,  tak nás takhle už jednou ruský soldát "ochránil" před strašlivou kontrarevoluční chobotnící, řízenou z USA satelitu, protože dělat si nějaká Pražská fašístická jara to bez povolenky z Kremlu tehdá nešlo a zlobiví fašísti z Kyjeva bohužel také zapomněli na to,  že na Majdan nemají povolenku z Ruska.  ;-D

8 4
možnosti
AM

Nechci prudit, ale Rusko momentálně nemá pozemní armádu na to, aby mohla obsazovat Evropu. Zvládli by obsadit Ukrajinu a možná Pobaltí, které je těžké na obranu a Západ by zřejmě stáhl ocas mezi koule, kdyby je Rusko napadlo. Ale to je tak všechno.

Že by Rus vyrazil do Evropy a zastavil se až na Gibraltaru, to opravdu nehrozí.

4 0
možnosti

Koukám, že jste už zcela uvěřil ruské propagandě. Proboha, co by USA dělaly s Krymem?

5 4
možnosti
VV

Napada mne,

ze by mohli v USA zalozit pionyr a mlade pionyro vozit na Artek rekreovat.

2 1
možnosti
Foto

Jsem rád, že přiznáváte ruské agenty a ruskou režii celého problému kolem Krymu a Ukrajiny.

Ale jinak stále stejně, jak jsem psal u vašeho minulého blogu:

Jako kolovrátek.

10 2
možnosti
PT

No spíš jako  slavný pohádkový Honza "sudkulatýrystupijetujekáratentoryje". Snad by pomohl stejně jako u Honzy kýbl studené vody. :-)

0 1
možnosti
LC

ale palba to byla dobrá,jak mezi nacisty z Azova a Strelkovem s opolčenci

2 6
možnosti
LC

pokud budeme rozebírat agenty z druhé světové , nebo ze studené války, před 30 lety, tak je to ztráta času a Vám radím pane Hermánku, buď nepovolujte diskusi, anebo lépe , klidně se k agentství přiznejte, je to práce jako každá jiná , vždyť zde bylo 2 miliony komunistů, s režimem kolaborovali všichni , včetně disidentů, agenti STB byli mezi chartisty a ve velikém množství, jste vlastně Babiš dvě a má s tím Andrej  a voliči  problém ? , ne a ne

2 4
možnosti
JD

Jasně, vždyť je to práce jako každá jiná, ;-D;-D

Co třeba člen lidových Milicí, nebo bachař Vondruška, nebo bicí komadno z nějaké demonstrace, pohoda, vždyť je to jen práce jako každá jiná. 

Co na tom, že na základě té "práce" mnozí o práci přišli, mnohým nemohli děti na školy, mnozí nemohli ani na blbou dovolenou mimo hranice.

Coby, je to jen práce jako každá jiná......

tak já vám dám třeba pocítit co taková práce znamená, souhlasíte? ;-)

4 2
možnosti
ZH

Naco by asi USA potřebovali základnu na Krymu, to je jen další zoufalá konstrukce kremlobotů. Postavit si základnu uprostřed území potenciálního nepřítele by mohl jen blázen a Hermánek. Jestli jste si toho nevšiml, tak na Baltu USA taky nemá žádné základny, nemá je ani v pobaltí, u nás nebo v Polsku, Rumunsku či Bulharsku, což se doufám brzo změní. 2010 Ukrajina podepsala s Ruskem smlouvu na 42 let o pronájmu + opci. Takže Sevastopol nebyl ten důvod, leda snad s pronájmem spojená nízká cena za plyn. Hermánek ovšem v hledání oprávněných důvodů okupace vynechává tu nejdůležitějží věc, která ovšem rozhodně Rusáky k agresi neopravňuje. A to jsou nově objevená naleziště ropy a plynu v moři okolo Krymu, a smlouvu Ukrajiny s těžařskou společností z USA, která se chystala těžit plyn z břidlic. Je spočítáno , žeby to mohlo nejen stačit pro celou Ukrajinu, ale možná i na nepatrný export.:-)

6 1
možnosti

Vždyť Rusové ukradli všechny ukrajinské těžební plošiny v Azovském moři, a to včetně těch, které se nacházejí blíž k Mariupolu než ke Krymu.

4 1
možnosti
MT

Mimochodem, kolik vam za to zaplatili, anebo to delate z 'presvedceni' ? 8-o

2 1
možnosti
LC

dostal 10 milionů korun a mopeda

3 4
možnosti
Foto

Havlistům je třeba pravdu dávkovat a přibližovat populárním způsobem - tak, aby se s ní co nejsnadněji vyrovnali. Tím bloger reaguje na mainstreem, který prezentuje různé tzv. experty, se sice tváří sofistikovaně, ale jeho zaměstnanci jsou placeni za to, aby plácali naprosté hovadiny v linii havlismu-dalajlamismu.

Zde je postupováno jednoduše, tak, aby i řadový havlista tyto otázky pochopil a zafixoval do své chatrné paměti. Pro karma za názornou didaktiku R^

4 5
možnosti
Foto

Jenom se zeptám, vy jste ten Miroslav Macek co zprivatizoval kdysi knižní velkoobchod, nebo je to jen shoda jmen?

3 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.