Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Zaujalo mě, že jste pamětník Gottwaldovy doby. Když ta bestie umřela, tak Vám byly asi čtyři roky. No, ale proč ne? Když Váš guru mohl v tom věku stavět barikády!

4 1
možnosti
JZ

Napsat, že Rusko je obrazem normality, je mimo realitu. Pan Hermánek je přesný nekritický opak ČT. To, že olympijské hry v Soči jsou předražené, je obecně známo a cena za onu dálnici je silně předražená v každém případě.

0 0
možnosti
Foto

A proč nás to zajímá? Pokud se staví na zelené louce, jsou to investice a ty se odepisují 50 let a NE jednou Opympiádou.

0 2
možnosti
Foto

Rusko mně vadí stejně, jako zpravodajství ČT o něm.

2 0
možnosti
Foto

Jste přesně v obráceném gardu jak ČT. Řeknu to asi tak, na olympiádu se těším a zárověň mám obavu, že sr tam něco semele Ne, kvůli zprávám na čt ale po varování co vydala Ruská strana, třeba i to, že "černá vdova" je už možná v Soči.

2 0
možnosti

Hermánku,to je hrozné!!!;-D;-D;-D

1 1
možnosti
PH

Trefa na komoru a pro Vás R^.

2 0
možnosti
JD

Rusko=obraz normality???? běžte se, prosím, léčit. tedy, pokud gulagy považujete za normalitu pro Evropu 21. století

3 2
možnosti
AS

A45d79a56m 13S78t36a26v69a

29. 1. 2014 9:43

Opakuji to již do omrzení, ale nezbývá nic jiného:  Česká televize je pravý odraz Československé socialistické televize, kdy při vyslovení pojmu USA si každý reportér  vytáhl  z útrob ten nejhnusnější chrchel, hnusně zabarvený a povinně jím flusnul po divácích. To jsem málem vrhal nože na obrazovku. Ano, víc jsem se neodvážil. Takové bylo vysílání Československé socialistické televize. A s nezměrnou lítostí stejně vnímám vysílání tzv. demokratické České televize dnes, při vyslovení názvu Rusko.  Copak těm nevzdělancům z České televize vůbec nic neříká třeba pojem Krásná Poljana, kde se olympijské hry mají také odehrávat? Je mi smutno. Ale stejně nenávistné jsou i internetové portály: Lidovky, Idnes i Aktuality. Jedním slovem: totalitní hnus, bolševického ražení!

10 5
možnosti

Totální hnus bolševického ražení je váš příspěvek!!!;-D;-D;-D

5 5
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.