Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nevím, ale jste si skutečně jistý, že Vami nalezená média nejsou skutečně německá respektive bavorská?

0 0
možnosti
Foto

Česká televize asi ne a to druhé možná ano. Ale mě šlo o odezvu v Německu a nikoli v Česku.

2 1
možnosti
MR

M84i72l64a92n 15R23a94d48e85k

30. 6. 2013 17:42

zase objevujete Ameriku tim ze "obrovske" ceske skandaly jsou v cizine lidem ukradeny, jelikoz vsechny tyto kauzy jsou proste slaby cajicek, nepokoje hololebek a cikanu je uplny ptaci trus proti tomu co se deje zapadneji od ceskych hranic, a ty tunely jsou tunylky pro krtecky oproti tem zapadnim to jen Cesi se vzdy zhrozi, jinde jsou zvykli. Ale nechapu ze dnes zase zacinate zboznovat Zemana, to proto ze ho navrhl taticek Klaus? Podotykam ze si o Klausovi nemyslim ze byl nejhorsi president, ale take nesouhlasim uplne se vsim co delal, takovou otrockou povahu nemam.

1 0
možnosti
Foto

Proč píšete "zase začínáte zbožňovat Zemana"? Já žádným velkým příznivce, MZ nikdy nebyl, ale v situaci po odchodu VK ho vnímám jako reálnou a dobrou alternativu, na rozdíl od KS.

Dám příklad, který je velice nevhodný a budu za něj určitě vypeskován a někdo to bude později na mě vytahovat. Když mi bylo okolo 50, potkal jsme jednu tlustou dámu, která opticky nevypadala vůbec pěkně, ale v posteli byla skvělá a moc dobře vařila a teď o tom dokonce píše.

Prostě v každé životní situaci musíme brát to, co je.

1 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.