Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

ono je to zase kapánek někde jinde - ale klausofilům to nevadí,  důležité je povstat na obranu svého guru  a vůbec nevadí, že protentokrát vk šlápnul do lejna a byl se svým příspěvkem vedle jak ta jedle...vk reagoval na tričko markéty pilátové jako býk na červený hadr, nicméně vůbec nepochopil, že šlo úplně o něco jiného, než co se jal vášnivě obhajovat. jednalo se totiž o oficiální program mentálně postižených lidí a o zapojení těchto handicepovaných do veřejného života. docela trapné faux pas...

2 0
možnosti
Foto

To jste ale objevil Ameriku. A o čem asi píši? Že si ten billboard "Udělala jsem si to sama" každý vyložil po svém a nikoli tak, jak to autoři "zamýšleli".

Opakuji asi po padesáté prvé, že někdo, kdo komentuje nějaký nápis, nemá žádnou povinnost zjišťovat úmysly toho, kdo nápis, třeba na svoji hruď"vyvěsil"

0 3
možnosti
PH

"Proto bych jí doporučil dát na tričko jiný nápis – místo „Dobýváme veřejný prostor“ radši „Chraňme veřejný prostor“, aby nám ho někteří pro sebe neukradli".

Toto je výstižný závěr pana Klause a dávám R^

1 6
možnosti
FS

"udělal velkou vědu" : Ono to je stejné, ale přeci jen bych to vyjádření pana Stejskala nazval pavědou. Ona by se našla ještě expresivnější pojmenování pro tu  jeho nenávist, která se pomalu a jistě u něho stupňuje, ale je to zbytečné,  protože on se již opožděně rekrutuje do onoho už řídnoucího houfce přesvědčenců a vlastní pravdě, jim přese všechno  zvěstované vydavatelskými  zájmy společnosti MAFRA.  Je mi ho tak trochu líto.

2 1
možnosti

Václav Klaus? Neznám...

14 3
možnosti
PN

P85e21t11r 53N90ě40m19e46c

8. 4. 2013 9:16

To byl hloupy prispevek.

3 12
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.