Jiří Hermánek

Je francouzský prezident Macron chytřejší než zbylí západní politici?

22. 06. 2017 7:25:10
Takovéto spekulace sice nejsou korektní, ale jsou zábavné. Je už to nějaký pátek, co herečka Holubová sdělila v TV jistou informaci o prezidentu Klausovi. Mně je sexuální orientace kohokoli naprosto šumák, ale nemám rád ty pochody

A v této souvislosti si vzpomínám na noc po druhé inauguraci prezidenta Klause, jehož jsem, a to myslím naprosto vážně, velkým fanouškem a příznivcem. A prezident Klaus strávil tu noc v jakémsi luxusním hotelu, kam mu demonstrativně přivezli jeho milenku.

Jinak, než demonstrativní se ten příjezd označit nedá. Protože i středně přiblblý člověk s dostatečnou hotovostí si dokáže zorganizovat příjezd své sexuální polovice naprosto nenápadně. Postačí auto se zadními kouřovými skly a vjezd do podzemních garáží hotelu.

Tam, sexuální polovice nastoupí do výtahu a diskrétně jede do apartmá pana prezidenta. Zorganizuje to i amatér, natožpak prezidentská ochranka. Ta milenka prostě měla být pro veřejnost viditelná a to byl celý účel té šarády. Nasypat lidem písek do očí.

A proč se o tom zmiňuji v souvislosti s novým francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem? Ten, letos čtyřicetiletý muž, má o 25 let starší ženu, zatímco podle zavedeného vzorce (věk muže děleno dvěma plus sedm) by jeho ženě mělo být asi tak 27.

Plus mínus, samozřejmě. Protože, kdyby se ženil třeba ve 28 letech, pak by si bral 21 letou a té by letos bylo 33. Ale ono jí je asi tak 65. A kontrolní otázkou je, kdy je člověk sexuálně nejaktivnější? Muži v 18 a ženy ve 30 letech.

A ne v 65 letech. A v tom může být celá ta finta, celý účel té "habaďůry" obou prezidentů. Nenápadně, ale důsledně něco skrýt, místo toho, abych dělal "coming out". Protože, jakkoli je 4% orientace nyní silně protlačována, čas na 4% prezidenta ještě nedozrál.

Tak, to jsem se trochu rozepsal a zcela utekl od vlastního tématu tak, jak jsem si ho stanovil. A sice, jde o Sýrii a jejího prezidenta Bašíra Asáda.

Dnes jsem slyšel ve zprávách, že Emmanuel Macron nepožaduje Asádův odchod, protože v Sýrii nevidí nikoho, kdo by ho mohl nahradit.

Já osobně si myslím, že ten chemický útok v Chán Šajchúnu v dubnu tohoto roku byla jednoznačná provokace. Vzbouřenci ztrácejí půdu pod nohama, Asádova armáda Sýrii čistí, dobývá různá města a povstalci nutně potřebovali něco, co Asáda pošpiní.

Samozřejmě, francouzský prezident Emmanuel Macron řekl, že při dalším "chemickém útoku" (ty uvozovky jsou tam proto, protože si myslím, že Asád ten útok neprovedl) bude francouzské letectvo Asáda bombardovat.

Tak teď jen musíme vyčkat, zda se prohrávajícím a půdu ztrácejícím vzbouřencům podaří znovu svět a amerického prezidenta tak dokonale oblbnout, jako to udělali v Chán Šajchúnu. Já doufám, že se to již nepodaří, ale jist si nejsem.

Autor: Jiří Hermánek | karma: 28.53 | přečteno: 1048 ×
Poslední články autora