Auta, ženy, pivo a zpěv. Toť moderního muže svět...

Poté, co premiér Spojených arabských emirátů a vládce Dubaje Maktoum oznámil, že jak Dubaj, tak i Abu Dhabí budou povinně stavět kostely či alespoň modlitebny pro, do té doby nenáviděné křesťany, velmi se mi ulevilo.

A přestal jsem se zabývat takovými nesmyslnostmi, jako je "islámská invaze" do Evropy. Tyto výmysly šíří jen zavilí nepřátelé pokroku, zatímco ti ostatní jasně vidí, že jde o obohacení ekonomické, kulturní, genetické a samozřejmě též religiózní.

Protože, život Středoevropana se nesmí ubírat stezkami nenávisti, ale musí kráčet vstříc šťastným multikulturním zítřkům. A to jde samozřejmě nejlépe automobilním sexem, tedy takovým, při kterém je osobní automobil nenahraditelnou součástí děje.

Ten, kdo chce sexovat, musí mít koule. Tedy muž, samozřejmě. A ke zpochybnění koulí pana náměstka došlo takto. Měl jsem ředitele zavést jeho služebním BMW 740 na letiště Ruzyně, které stále ještě bylo letištěm Praha Ruzyně.

Ale, ředitel, i ve svých 75 letech se rád cachtal ?v Podolí a tak mě tam vezl náměstek. Ředitel vyšel s úsměvem z Plaveckého stadionu a říká: Pane náměstku, zavezete mě mý vozem na letiště. To je v Americe běžným zvykem (Pan Věnec je Čechoameričan s USA pasem).

Pan náměstek ale řekl: Pane řediteli, já si na tak velké auto netroufám (přijeli jsme Fabií) A ředitel an to škodolibě: Dobře, odveze mě Hermánek a Vy budete každou polední pauzu jezdit 15 minut kolem firmy, abyste se to naučil.

Tak to byla taková perlička k chybějícím koulím. Ale pravdou je, že přemíra testosteronu za volantem škodí. Nešlo sice o řízení vozu, ale ono to je v podstatě všude stejné. Před 40 lety jsme cestou do Brna navštívili chalupu tatínka jedné naší kolegyně.

Tatínek byl penzionovaný komunistický prokurátor a říkal nám: "Hoši, poctivě se živit a pomalu si přikrádát". A přesně totéž platí i za volantem. Jezdit bezpečně, dodržovat předpisy a občas, když je to bezpečné si "vyhodit z kopýtka".

Já doporučuji, pokud si chce člověk na dálnici trochu užít rychlosti, ať dobře sleduje zpětná zrcátka. Neviditelní ti policajti nejsou, ani v tom novém multikulturním BMW a stejně ho už rozktřískali. Jeden kolega nedbal, i když je v zrcátku viděl a měl papíry půl roku v čistírně.

A sex a auto? Dnes už to velmi ztratilo na významu a ani nevím, jestli to kdy nějaký význam mělo. Je pravda, že jsem svou, nevím už kolikátou v pořadí dívku, ale zcela jistě první manželku vozil k sobě domů do Záběhlic.

Ale když teď tak o tom přemýšlím, tak si myslím, že ženy jejího temperamentu by šly za mužem klidně i pár kilometrů pěšky. Prostě, i když to je dnes zpochybňováno různými ismy, heterosexuální milování bylo, je a bude základem civilizace.

A homosexuální poskakování na Prague Pride pouze důkazem dekadence současné evropské kultury a oprávněnosti jiných krajů a mravů nás prostě postupně převálcovat. Rusko je přece jen evropská země a to se ještě jakž takž drží. A ať vydrží, pls.

A vhodnost aut k milování? Joj, bývaly časy Pomády, Grease (je to totéž)a dalších,  kdy široká zadní sedadla "Amerik" přímo lákala nejen k inicializaci jednotlivce, ale i k pravidelné milostné činnosti. Dnes si to s v těch malolitrážních krámech stěží dokáži představit.

Pravda v rodinné Š1000MB k nějaké ochmatyce sice občas došlo, ale k akci jen jednou. A to děvče bylo z toho stísněného prostoru tak frustrované, že raději změnila víru na 4%. Ale, ve velké služební limuzíně se občas zadařilo.

Tak to je asi tak všechno. Čekali jste více? Bohužel, blog je jen blog a nikoli krásná literatura s takovými perlami jako třeba byla:

Zakletá nevěsta / Vasilisa prekrasnaya (1939) | ČSFD.cz

https://www.csfd.cz/film/33634-zakleta-nevesta

  • 78 % ·
  • Počet hodnocení: 83

Vasilisa překrásná; Vasilisa prekrasnaya; ???????? ... Ivan si nevěstu přinese domů, kde se ukáže, že žába je zakletá Krásná Vasilisa.

Autor: Jiří Hermánek | středa 14.6.2017 11:50 | karma článku: 19,81 | přečteno: 784x
  • Další články autora
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.