Kdo si plete Globální oteplení s životním prostředím, s ekologií, je ignorant nebo fanatik

Ideologický fanatik. Protože teorie Globálního oteplení nejenže nemá s péčí o životní prostředí nic společného, ale často jde přímo proti němu. Je to levicová ideologie, která zachvátila celý svět.

Životní prostředí nás obklopuje ze všech stran a nikdo se mu nedokážeme a ani nechceme vyhnout. Je to čistý vzduch. Vzduch prostý všeho polétavého prachu, automobilových a jiných exhalací, hluku a podobně.

Je to čistá voda. Ještě generace našich dědečků si z vody ve Vltavě vařila při vodáckých výpravách čaj. Dnes už to není možné a asi již nikdy nebude.

Jsou to čisté lesy a pole, která vypadají jako pole. A nikoli jako fabriky na monokulturu řepky, kterou všichni sedláci pěstují za účelem zisku.

A ten zisk je možný pouze proto, protože zákony, nám částečně vnucené a částečně našimi "zelenými" fanatiky prosazené zákony to umožňují a podporují.

To, co se dnes ve jménu "Globálního oteplení" děje, jsou horší zvěrstva, než se děla za tzv. "komunismu". Ano, to byla ideologie, která v některých zemích potlačovala lidská práva. Ale ideologie Globálního oteplení je potlačuje všude.

Nikdo nikdy žádný komunismus neviděl. Byl to jakýsi sen. A dnes vůbec nikdo žádné globální oteplení neviděl. Slyšel jsem, že za poslední léta průměrná teplota Země stoupla o jeden °C.

Pokud by to měla být pravda, tak již generace mých vnoučat se úplně uvaří.

Pravda to ale není. Je to jen skvělý nástroj, jak držet lidi poslušnými, jak jim toho vlka neustále malovat na dveře jejich salaší. Vlka oteplování, který přijde s všechny sežere.

Nesežere. Není k tomu žádný důvod a ten, kdo si to myslí, by své myšlení měl přehodnotit.

A ještě dodatek: Myslíte si snad, že velké lány řepky přispívají k lepšímu životnímu prostředí? Že hnusné větrníky krášlí naše hory a ještě odpornější solární elektrárny krášlí naši krajinu? Nekrášlí. Je to jen daň nové celosvětové ideologii.

Autor: Jiří Hermánek | sobota 3.6.2017 15:10 | karma článku: 34,63 | přečteno: 966x