Od Radaru ke Krymu II. Hebké bundičky "otřásly" Ruskem...

21. 04. 2017 10:30:25
Tak, to bych přímo takto neřekl. Můj názor je, že případ výtržnic ze skupiny Pussy Riot, z nichž některé již předtím veřejně souložily za mír, demokracii, lidská práva a homosexualismus v Biologickém muzeu Petěrburg...

...byl cílen spíše na mezinárodní, než na ruské publikum. To si, samozřejmě, o celé věci myslelo svoje, pokud je to vůbec zajímalo.

A asi jen nepatrná menšina ruského obyvatelstva ony, "malé, hezké, hodné, slušné, způsobné a dobře vychované "zpěvánky"" litovala.

Ono, krákorat ve chrámu, v božím domě a tím ho znesvětit, by se patrně nelíbilo ani v naší bohapusté vlasti. To by každého hned trklo, že je za tím něco jiného. Že takto propagandisticky rozmáznutá věc má své příčiny a své pozadí.

Soudruzi, komunističtí důstojníci ČSLA, byli ve své převážné většině opilci a blbci. Ne však ta špička, která sloužila pro rozvědku. Myslím tím, samozřejmě, přímo v rozvědné činnosti. Příslušníci genštábu ČSLA sloužící v rozvědné činnosti opravdu žádná hovádka nebyli.

Nejenže to byli hoši se skvěle pracujícími mozky, ale k tomu to ještě byli mladí sportovci, kteří nás, k naší velké potupě, vyklepli ve volejbale a kdyby na to přišlo, asi by nám. 25 letým "jelítkům" bez problémů přebrali i naše ženský.

A jejich úkolem bylo nás školit a naším úkolem bylo si to pamatovat. A tak si i po těch 40 letech pamatuji, že vždy je nutné skládat mozaiku a z té si vytvořit finální obraz situace. A poučen z profesionálních kruhů také vím, že každá tajná služba na světě má naprosto stejné cíle i metody.

Liší se jen v jednotlivostech, jako například auta. Ta mají, ve své naprosté většině, všechna stejný úkol. Přepravovat osoby nebo náklad, pizzy nebo nebožtíky. A ten princip přepravy, až na velmi malé výjimky, u všech aut přetrvává.

A tajné služby? Ty zase mají za úkol chránit svůj stát a podrývat ten nepřátelský. V dnešní době se můžeme poslat (prosímvás, nic si neposílejte, nahraďte písmeno l písmenem r) z toho, že nám zde "Rusák" páchá neplechu a plete našemu obyvatelstvu hlavu.

Hybridním, tedy česky smíšeným a nikoli homo způsobem, ovlivňuje veřejné mínění ve svůj prospěch. Ano, na to můžete vzít jed, že to tak dělá. Je to totiž standardní práce tajných služeb a nikoli pouze ruských.

Uznávám, že jen málo čtenářů absolvoval ZVS ve Spojovacím uzlu XXYY (číslo je tajné) v Litoměřicích, který byl, spolu se všemi školeními, zaměřen na odposlech, nikoli však diverzi, nepřátelských armád.

Já ano. A to mě možná formovalo pro další život. Místo "telátek" a "jelítek", kterými jsme byli, jsme o věcech začali přemýšlet věcně a racionálně. Ptáme se, proč se nějaká věc stala, proč se o ní tak píše a jaký to má účel a smysl?

Podívejme se na Wiki:

Proces s Pussy Riot

Proces s Pussy Riot je trestní řízení se třemi členkami punkové skupiny Pussy Riot v souvislosti s jejich účastí na akci v chrámě Krista Spasitele, která se konala 21. února 2012, a které byly obviněny ze spáchání zločinu, který je uvedený ve druhé části paragrafu 213 Výtržnictví v trestním zákoníku Ruské federace.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Proces_s_Pussy_Riot

A podívejme se na kalendář. Rozpoutala by se taková šílená propagandistická orgie jen tak? Vždyť přece každý, i ten ateista, ví, že chrám je pro věřící posvátné místo a jeho znesvěcení je trestné a někdy by pachatele stálo i život.

Podle mého názoru, který samozřejmě, nelze ani potvrdit a ani vyvrátit, tak toto byla "dělostřelecká příprava" před frontálním útokem na ruské strategické zájmy na jeho západních hranicích. A události na Ukrajině tomu daly velmi brzy 100% zapravdu.

Takže, ještě jednou. Pokud si někdo myslí, že pouze Rusko provádí skrytou, rafinovanou a na široké vrstvy obyvatelstva mířící propagandu, tak se naprosto mýlí.

I naše, resp. spřátelené tajné služby, poté co kdysi před léty velmi úspěšně hledaly v Československu mladé literární talenty, dělají nemlich totéž.

My prostě nežijeme v reálném mediálním světě. My žijeme ve světě kontinuálního mediálního souboje mezi "námi" a "jimi", mezi "dobrem" a "zlem", mezi "homosexualistickou" filozofií a filozofií rozumného, ale nekompromisního přístupu k této zvláštnosti.

A nedej Bože, aby se do věci zapojily pecky. Tedy vlastně jádra, jinými slovy nukleární zbraně. To by nás pak:

Na kameni kámen

Budem o něco se rvát
Až tu nezůstane stát
Na kameni kámen
A jestli není žadnej bůh
tak nás vezme země vzduch no
a potom ámen

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/nedvedi/na-kameni-kamen-60904

Jak tak hezky napsal a zpívá Honza Nedvěd, můj kamarád z dětských let. Jen s tou střelou "země vzduch" to malinko nezvládl. Ale ono by se mu to jinak nerýmovalo.

P.S. Po náročné tvůrčí činnosti jsem si pustil BBC a zprávy jsou plné toho včerejšího atentátu v Paříži. Znám to místo velmi dobře, ale vůbec nechápu, proč jsou toho plné zprávy?

Vždyť to "business as usual" a tak to také bude, se zvyšující se intenzitou, pokračovat s naprosto jasným cílem. Ten ale nebudu definovat, je to zde nebezpečné.

Evropa nyní připomíná takové důvěřivé zvířátko, které si lehlo na zádíčka a obnažilo své měkké partie. A otočit se zpátky na nohy, vycenit zuby a vytáhnout drápy na agresora nejenže již nemůže, ale ani nechce.

Autor: Jiří Hermánek | pátek 21.4.2017 10:30 | karma článku: 26.75 | přečteno: 862x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 15.07 | Přečteno: 356 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 13.09 | Přečteno: 172 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.46 | Přečteno: 150 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 15.81 | Přečteno: 218 | Diskuse
Počet článků 2237 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1368

Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...