Napíše M.C.Putna, profesor Karlovy univerzity homosexuální pohádku?

24. 05. 2013 11:30:00
To samozřejmě nevím a nemohu vědět. Vždyť ještě ani profesorem není a kdož ví, co může takové “třeštiprdlo“ do doby převzetí prezidentského dekretu od ministra školství ještě provést? Navyváděl se toho už dost hodně.

V každém případě by ale takové pohádka pro tří až pětileté děti byla velmi potřebná a správně by dětičky vedla do budoucího dospělého života. A mohla by začínat asi takto: Milé děti, tady u vás, v mateřské škole jsou čtyři třídy. Takže asi sto roztomilých dětiček. A až začnete dospívat, to znamená děvčátkům se začnou nalévat pupence a chlapečkům ochlupeníčko, děvčátkům samozřejmě také nějaký ten chloupek přibude, bude to pohlavní dospívání.

A si tak dvě děvčátka a dva chlapečci z vás v tu dobu zjistí, že se narodili privilegovaní, takříkajíc se stříbrnou lžičkou v ústech. Chlapečkové třeba poznají, že ve svých ústech mohou mít i něco jiného než žvýkačku, tak i když normální děvčátka to do úst také občas vezmou, výjimečná děvčátka ale v žádném případě ne. Ledaže by pracovala u prezidenta Clintona.To by ale bylo fuj a proti učení básnířky Saphó.

A budete něco jako šlechta. Zjistíte, že existuje kouzelné slovíčko, které působí na vše. Chce vás někdo vyhodit z práce? Kdepak, to nepůjde, to by bylo homofonní. Někdo vám nechce přiznat tvrdě vydřený titul profesora z prestižního oboru animální holotropie, o které mluví celý svět? Ani to nepůjde. Kouzelné slůvku homofobie zapůsobí a ten ošklivý, protivný, chlupatý a opilý heterosexuální medvěd se před tou homofobií prostě bude muset sklonit.

A když se vám zachce zábavy v průvodu po městě, polonazí a pomalovaní provádět na alegorických vozech obscénní kopulační pohyby, tak ani to vám nikdo nebude smět zakázat. Spolkům, které si daly jména „tvrdý jako tyč“ a „vlhká jak hluboká bažina“ magistrát takovýto průvod zatrhl, byl by také homofobní. Protože, pamatuj, to co je homofobní, je špatně i když to je dobře.

A až dospějete a budete se svým milovaných chtít plnou a plnohodnotnou rodinu, tak si místo hloupého teletníku, do kterého se rodí malé, ošklivé, řvoucí a pokakané děti, hezky adoptujete jednoho nebo dva hezké a hodné snědé chlapečky, kteří vám opravu budou pěknou chvilku dělat radost. Mívají ve škole skvělý prospěch a chování. Jenom počítejte s tím, že až naberou rozum, tak vás okradou nebo třeba i zavraždí. Ale proč hned strašit, že?

Proč ale hovořit stále jen negativně? To děvčátka jsou na tom lépe, ti přece jen mají tzv. „non-homofobní výjimku“ a je jim povoleno, pod příslibem nevzrušitelnosti nechat si dítě udělat od nějakého hnusného chlupatého chlapa. Ona ta škáročka (slovenský výraz) je přece jen pro tu hnusnou 96% většinu chlapů dost lákavá a mnohý se k plození dětí rád nechá zlákat. Jenom pozor, pak ti chlapi nechtějí platit, ale to nemá s homofobií co dělat.

Prostě chlapci, až některý z vás zjistí, že se mu ten nástroj plní krví při shlédnutí hezkého nahého jinocha a děvčata až některá z vás zjistí, že to má zcela naopak a vlhne vám v šatnách plavečáku místo na rande s chlapcem, pak vězte, že jste vyvolení.

Nikdy už nebudete nevýznamní. Homosexuální orientace je trefa nad trefy, tou utlučete každého. Nikdo se na vás nebude smět vyvyšovat, nikdo z vás nebude smět, třeba i spravedlivě trpět.

Tak jako nad cikány – Romy se rozprostřel ochranný plášť politické korektnosti, boje proti rasové diskriminaci, anti-diskriminační zákon a jiné vykutálené věci, které oni šikovně využívají, tak i nad vám jej takový deštník již hotovy, jen ho plně roztáhnout.

Autor: Jiří Hermánek | pátek 24.5.2013 11:30 | karma článku: 34.15 | přečteno: 1413x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 28.88 | Přečteno: 557 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 51 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 300 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 525 | Diskuse
Počet článků 2237 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1368

Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...