Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...a je tam dlouhá pasáž o vašem oblíbenci Saakašvilim, doporučuji...

1 0
možnosti
MD

Tak vypadalo to, ze nemate tema. A vy ho vlastne mate. To tema se jmenuje 'opakovani je matka moudrosti'. Jenze aby byla rodinka cela, je tu i 'otec hlouposti'. Jeste, ze nejste farar. Deda vzdy rikal, ze pan farar dvakrat nekaze.

0 0
možnosti
MB

Ten otec jste vy, že rwéčko? Nestyďte se, takhle to máte už hodně dávno.

0 0
možnosti
Foto

Ocituji to odpověď jednoho vašeho přítele: "Tak, kvůli útisku kosovských Albánců jsme Srbsko zasypali humanitárními bombami.

Ale, že bychom za to samé v případě etnických Rusů zasypali humanitárními bombami Kyjev, jsem jeěště neslyšel."

Můžete nám třeba vy nebo váš přítel objasnit jak byli utiskováni etničtí Rusové? A domníváte se tedy, že když jsou na Krymu dnes utiskováni Krymští Tataři a Krym si uzmula Moskva, že bychom měli na Moskvu házet bomby?

6 2
možnosti
MD

Pane Hermanku a jaky je vas nazor na biozemedelstvi a BOJ s mandelinkou bramborovou? Strikat , sbirat nebo jit cestou dravych roztocu?

1 0
možnosti
Foto

"STB mě stál asi 1200,- Kč." - Můžete nám prosím vysvětlit souvislost s blogem, nebo dokonce i s diskusí o něm?

4 0
možnosti
Foto

Oni mi to dávali do faktur. Už ho mám splacený.

0 0
možnosti
Foto

Běžel od pondělí do čtvrtka a dnes je neděle. A na STB mám ještě dva díly, které jsem neviděl. - Vy zřejmě myslíte ten oslavný film o velkém Putinovi? Co ho natočil ten americký režisér co předtím oslavoval Chaveze. Ten taky přivedl ropnou velmoc na buben. A chavez vám také tak imponoval jako Putin? Ta podobnost je více než zřejmá.

3 1
možnosti
Foto

Pane Hermánku na dotaz co myslíte pojmem obyčejný Čech odpovídáte že vy jste víc. Jako řidič si to o sobě myslíte, to jste nám předvedl. Ale mohl byste tedy prosím rozvést co máte navíc proti obyčejnému Čechovi?

6 1
možnosti
Foto

Můžete prosím specifikovat na jaký film v diskusi narážíte? Nikde v diskusních vláknech ani v blogu jsem nic o žádném filmu nenašel. Nebo je váš diskusní příspěvek naprosto výjimečně a zcela mimořádně mimo téma blogu?

4 1
možnosti
KB

K90a18r25e62l 62B23o97č76e83k

25. 6. 2017 11:34

Jak byste tedy definoval obyčejného Čecha z nadpisu vašeho článku? Jaké má dle vás vlastnosti?

5 0
možnosti
Foto

Opět použiji vaši odpověď: Protože BMW jsou skvělá auta s vynikajícími řidiči. Můžete prosím vysvětlit souvislost? Jenom vynikající řidiči si kupují BMW? A vy tedy svým demonstrativním porušováním předpisů se považujete za vynikajícího řidiče? Komentovat tato fakta by již bylo za rámec slušné diskuse a já na rozdíl od vás nechci tento blog nijak kazit.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.