Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, do které poloviny obyvatelstva patřím, ale vůbec netuším, co je trioda a k čemu je vůbec dobrá. Ze základní školy si z fyziky pamatuji hodně málo a z gymplu už vůbec nic. Horko těžko si vzpomenu na učitelku, která nás učila. Nicméně si pamatuji s kým měla na škole poměr. Tím jsme se bavili víc než nějakými anodami nebo katodami ;-D

0 0
možnosti

Zabava jak na Matejkovske pouti. Hermanek ve vsech stancich a Schengensky prostor lezi zabaleny v krabici v koute.

0 0
možnosti
Foto

Když ono je to těžké. Lidé tak rádi podléhají optickým klamům.

0 0
možnosti
Foto

pane Hermánku, už jste se někdy zamyslel nad tím, proč diskuze pod vašimi články obsahuje pár patolízalských přitakávání na jedné straně a na druhé většinu nesouhlasných reakcí.

A většinou to skončí u vaší osoby.

0 0
možnosti
Foto

To je velmi jednoduché. Provokuji a mnozí to vezmou vážně.

1 0
možnosti

To co v clanku piseto o EU, EHS a Schengenu, neni, ale opravdu neni pravda. Ale doporucovat vam si o tom nejdriv neco precist ma asi stejny smysl jako ucit zizalu zpivat.

0 0
možnosti
Foto

Napište konkrétně, v čem se mýlím, prosím.

0 0
možnosti

Tak jste zase na chvíli zaplašil nudu, pár stařecky uslintaných vzpomínek na sex, včerejší téma, kdy jste šest let pracoval v UK a pak vlastně nepracoval, co máte dnes ještě v plánu?

3 0
možnosti
Foto

Rád bych, ale nemohu. I muži mají své dny.

0 0
možnosti

I já jsem tím snaživým pitomcem. Proto poznamenám, že pan Zeman měl výjimečně pravdu. Vzhledem k faktu, že rozložení inteligence v dostatečně velké skupině lidí je gaussovské (tedy vytváří Gaussovu pravděpodobnostní křivku), je nesporné že právě polovina obyvatel ČR (obyvatel EU, obyvatel Evropy, ...) má podprůměrnou inteligenci.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. A otázkou je, kde leží ten průměr jednotlivých skupin obyvatelstva zeměkoule, což je otázka, kterou neradno načínat.

0 0
možnosti

Evropští mocipáni záměrně dělají věci složitější než by museli být. Pak je totiž potřeba armáda úředníků, aby se mohlo dlouze vysvětlovat.

Někteří mají dokonce z poučování potěšení, neb se cítí jednookými mezi slepými a domnívají se, že jsou oprávněni urážet druhé. Tito kyklopové pak mají tendenci přibrat si ještě jednoho a když se obejmou, dají dohromady i dvě oči. Vymyslet nesmyslná pravidla, nebo se na nich profilovat, dělat z ostatních pitomce a tím si hladit vlastní ego, je ujeté a hodné sezení u cvokaře.

Byl jsem okolnostmi donucen se babrat v některých nesmyslných nařízeních a smlouvách souvisejících s EU, ale chápu, že je spousta lidí k životu nepotřebuje, spíše je obtěžují a jejich neznalost není žádná hanba.

Každý z těch "pitomců" muže na vás i prezidenta vybalit nějakou znalost, ve které budete více než tápat. I když vy dva všeználci asi ne, ego je u vás větší rozumu.

1 0
možnosti

Já jsem ten Zemanův výrok našel za vás, abyste si ho připomněl...

"To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa," řekl tehdy poslancům.

1 0
možnosti
Foto

hm, moc bych nevsadil na to, jak dlouho to tu vydrží, mně to už smázli 2x.

0 0
možnosti
Foto

"Náš milovaný prezident, pan Miloš Zeman". Ano. To je u vás asi něco jako: Náš milovaný a drahý vůdce ..... .

A ten jeho citát o podprůměrnosti inteligence. Taky mi tak nějak něco říká, že je velice signifikantní, že o tom tak často a důrazně píšete ;-).

5 0
možnosti
Foto

proč furt cítíte potřebu, někoho poučovat???

P.S. Ta učitelka měla pravdu

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.