Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No tak myslím, že tato praxe pokračuje. Objednávám vždy si jedno malé a velké pivo, nejptejte se proč, ale platím v drobných 43,- kč. Někdy účtenku dostanu, někdy ne.

V té hospodě je na zahrádce dennodenně narváno kuřáky.

0 0
možnosti
Foto

Ano, tak to chodí. Někdo EET respektuje a někdo ne. Někdo účtenku dává a někdo ne.

A já zase velmi často jezdím po dálnici 160 - 180, ale 180 jen zřídka. 160 velmi často, i když moc dobře vím, jaký je zákonný limit. Takoví prostě jsme, my lidé.

A zahrádky narvané kuřáky? Nevím, kde je jaká logika, když v tomto počasí je na zahrádce rád každý, tak jak poznáte, že to jsou pouze kuřáci.

U Vltavy existuje "protipovodňová" hospoda U Sváry. Protipovodňová proto, že je postavená na pylonech a samotná hospoda je v patře. V životě jsme v té hospodě nebyli. Chodíme jen při dobrém počasí jen na velkou zahrádku.

0 0
možnosti
Foto

Já to nějak nechápu. Dle Vás je EET správně a ty hospody za socialismu byly zlodějské, tedy špatné. A proč teda tady pořád tu socialistickou dobu tak vychvalujete? Stačí mi jedna odpověď. Znáte to: tro... nekrmím a nedráždím.

2 0
možnosti
Foto

Nechápu, proč, když někdo razí heslo "Znáte to: tro... nekrmím a nedráždím" píše tomu, koho nechce krmit a dráždit. Ale, což? Mnozí jsou s logikou na štíru, s tím se, Tomáši, nedá nic dělat.

Nechápu, kde jste v mém článku vyčetl, že hospody za socialismu byly "špatné" a já socialismus "vychvaluji".

Nevychvaluji, ale nesnáším lhaní. Pokud jsem si v roce 1975 v září koupil v Bílé Labuti auto Škoda 110L za asi 55.000,- Kčs nic nevychvaluji, ale sděluji prostý fakt, který mnohé, nevím proč, dráždí.

A proč by ty hospody měly být "špatné"? Pouze umožňovaly personálu hospod přijít si k lepším penězům, než třeba inženýr-konstruktér ve fabrice. A na tom není zas až tak nic špatného. To je je jen konstatování.

P.S. Chápu, že většina lidí nevěděla, že obchodní dům BL prodává auta. A já si už nevzpomenu, kdo mi to tehdy řekl.

0 0
možnosti

Go, Hermanek, Go!!!!

2 0
možnosti
Foto

Gott, Hermánek, Gott. To jste myslela?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.