Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rodina Homolků na výletě.;-D

5 0
možnosti
MM

A já se zase bavím tím, jak Zeman jako vždy působil jako buran ve srovnání s noblesou a důstojností, nicméně neudělal laikům viditelný trapas a naše média tudíž prý nemají o čem psát. Příznivci Zemana z toho mají Vánoce :-/

7 1
možnosti
JL

Od doby,kdy se Zeman dopotácel do České televize pro popelníček, mi není jasné, proč se jím média tolik zabývají? Je to skoro vždycky trapas. Rád bych na něj zapomněl, ale pořád ho cpou do televize. Vždycky je to trapas - až na vzácné výjimky, to většinou sedí, je střízlivý a překvapivě řekne něco inteligentního. Vot preziděnt!

3 1
možnosti
Foto

Já jsem prezidenta viděl, resp. slyšel, podnapilého jen jednou a to ještě nebyl úřadujícím prezidentem. Pouze zvoleným.

Bylo to večer po jeho zvolení, ve 22:00 na ČT1 a to bylo na jeho řeči opravdu znát, že dost vypil. Jinak se držel, ale řeč to prozradí vždy nejlépe.

Takové to různé potácení u klenotů, to opravdu mohla být zdravotní indispozice, spojená možná s nějakou kombinací léků a alkoholu.

Ale, i kdyby se postavil na hlavu a zatancoval čardáš, tak to zdejším ublíženým kritikům nebude stačit. chtějí ho prostě mít PRYČ.

5 3
možnosti
Foto

Miloš Zeman se i u královny choval jako buran, kterého je "všude plno" Bohužel mám pocit (a to i zde na blogu a od lidí, kteří Zemanem okázale pohrdají), že to v ČR patří k rádobyokouzlujícímu chování.

7 2
možnosti
JD

J40i86r55i 32D30v47o32r16a94k

17. 6. 2017 12:37

Prosim8-o Kde jste takovy blud vycetla? Choval se naprosto suverene... Tyhle "pocity" nechapu. MinusRv

2 3
možnosti
VR

My už jsme za těch pár let tak zpitomělí, že pokud není Zeman přímo opilý, považujeme to za obrovský úspěch. Ale to, co bylo viděl, byl fakt trapas. Zeman nepočkal, až ho královna osloví, skákal jí do řeči, ta nestačila říct skoro nic. Ovšem daleko větší trapas bylo to, co Zeman prozradil na své tiskové konferenci. Jeho zmínka o Mnichově, jeho žádost, aby občané ČR nebyli v GB d i s k r i m i n o v á n i, jeho poznámka o příštím ministerském předsedovi, všechno toto je přesně to, o čem se s královnou mluvit nemá, protože ona se k politickým tématům zásadně nevyjadřuje a navíc podle zvyklostí téma rozhovoru určuje zásadně ona.

13 1
možnosti
Foto

No, tak se měli bavit o pivu, že? A Mnichov není politické, ale historické téma.

2 2
možnosti
OZ

Takže národ má slavit. když se prezident jednou chová možná normálně? Tak daleko zemanovo chování zavedlo některé ... ještě tady o tom musí psát, ach joRv

9 2
možnosti
VV

S tím normálním chováním nesouhlasím. Hulákat na královnu už od dveří je opravdu projev buranství. Měl k ní normálně přijít, počkat až mu podá ruku a odpovědět jí na její pozdrav. Dále jí měl nechat dokončit větu, když chtěla něco říct a ne jí skočit do řeči. Během rozhovoru s královnou se koukal více kamsi do stropu, než jí do očí. A co se týče té jeho angličtiny, o tom se již psalo, je strašná. Neví ani kdy se před London dává "to" a kdy "in". Pussy vyslovuje jako passy, přitom je to plně fonetické slovo. O tom, že slovo pussy je mnohovýznamové nemá ani ponětí, atd, atd. Kdyby nebyl ješitný, tak by si vzal tlumočníka, to není žádná ostuda a je to normální. Takhle se chová jako slon v porcelánu a to nejen s angličtinou, ale i s ruštinou....a vlastně i s češtinou:-)

12 2
možnosti

No, protokol byl sice dodržen, ale jinak extraorbitální ubohost. Jak z pokračování filmu o Homolkovic famílii. Když si představím, že teď bude britská královna Česko hodnotit dle téhle exkluzivní rodinky - tatínek narcistní alkoholik a rusomil, matička otylá báryšňa a dceruška....ehm o její účasti na pornopárty snad ve Buckinghamský paláci nic nevědí.... No jen to královnu utvrdí, že z téhle Evropy pryč co nejrychleji.:-)

10 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

R^

Zasmál jsem se.

Legrace bude, až ho skutečně na podzim pozve a nepřímo tím podpoří jeho kandidaturu. :-)

3 1
možnosti
Foto

On Donald vůbec hloupý není. A nezapomněl, že ho Zeman jako jediný z Evropy podpořil. Takové věci se totiž nezapomínají. Kdyby zapomínal na své příznivce, je předem odkecán.

A ten listopad je, samozřejmě, moje konstrukce. Ale, Donald má nesmírně chytrou rodinu. Jak bejvalku, tak dceru a tak také jejího muže. A ti by mu mohli tu myšlenku listopadové návštěvy vnuknout.

6 2
možnosti
JH

Ano, MIloš v Londýně totálně zklamal snad všechna média a "vlastence".

Také jsem z těch redaktorů cítil roztrpčení, že se před královnou nesvalil...a bavil jsem se jak zoufale hledali alespoň nějakou tu hnidu:-)

15 4
možnosti
MD

Jaky stat, takovy prezident. Staci se podivat, kam to LAVICKOVE elity dotahly pote, co dostaly prostor ke tvoreni. Ke tvoreni se vsim vsudy.

Pokud placi nad prezidentem Zemanem, vcetne tech co LAVICKOVE elity obdivuji, placou vlastne jen sami nad sebou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.