Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tedy, vyslovuji obdiv autorovi blogu, že má náladu se s těmi hejtry vůbec bavit. Příspěvků k tématu opravdu pomálu...

A poznámka na okraj: situace Zeman-Sobotka mi připomíná ůsloví z jedné knížky: "Nejraději byl, když někdo podle jeho návodu vykopal jámu a sám do ní spadl." ;-)

1 2
možnosti

Na tom není nic k obdivu. To je alfa a omega celé věci. Autor píše proto, aby se v diskuzi hádal. To nevíte?

5 0
možnosti

Nazvat zabavnou kulisarnou tu zakernou a podlou svinarnu, muze jen nemocny, nebo jinak postizeny jedinec..Rv

8 1
možnosti
Foto

Lubošku, to jsou tak pěkné teorie, že bys je měl publikovat.

1 0
možnosti
JS

Vcelku souhlas, ale Zeman udělal jednu zásadní chybu. Byl si tak jistý svým totálním vítězstvím, že prozradil krok, který udělá až zítra. Na to pochopitelně doplatil. Stárne.

1 0
možnosti
Foto

Toť otazné. Já ho slyšel říkat, že odvolá pouze Sobotku ve čtvrtek večer na TV Barrandov.

Tedy, až po té show na Hradě. A tak nevím, jak na to Sobotka přišel.

0 2
možnosti
JD

J65i36r40i 69D38v73o23r36a43k

15. 6. 2017 15:23

Sobotka preci nemohl cekat, ze mu Zeman da Finance a CSSD se do Voleb "zahoji"... Finance se nedaji nahradit takovym zoufalcem jako Sobotka. To Valachova je jiny kafe... at tam je nebo ne, nikdo nic nepozna...;-(

1 0
možnosti
MB

Jako vždy si to dovoluji vidět jinak. Očekávaná prohra pro B.Sobotku - je přínosem pro naší společnost. Zejména v tom, že i vcelku odvážně - konečně ! Ukázal na vhkost, laku opadající rádoby stabilní zdi, ochraňující zájmy republiky ! Podivná to díla M.Zemana + A.Babiše - stavby, k ochraně jich samotných ! Pak i ty demonstrace po náměstích - Přirozená občanská aktivita ... , objevují se nové pohledy - z těch pak jiná řešení. To, že ČSSD to udělala pozdě, ideální bylo Čapí hnízdo je věcí další. Chvála Miloši, který nelení, dělá kravinu za kravinou, teď zase chválí pohraničníky, jak pěkně stříleli . Souhlasím s Vámi, ta naděje je opravdu růžová, jak sám moudře píšete :-)

0 0
možnosti
MD

Milos spise jen sedi na druhe strane houpacky (zdanlive nepochopitelne a nestastne), aby se nepreklopila na jednu stranu a my meli po prijemnem houpani ocekavajic dalsi vyvoj udalosti.

0 0
možnosti
MD

Zeman je v Sobotkove demisi jen rida skoly, jez nachytal prvnaky jak kouri na zachode. A misto pozvani rodicu do skoly jim z dalkoveho ovladani k autickum vybral baterie.

2 0
možnosti
JL

Od čssd to byl chytrý tah, protože Sobotka to prošvihnul. Zeman určitě tančí na Hradě odzemek nebo kozáčka, protože Sobotku nenáviděl. Babiš je naštaný, protože se těšil, jak se bude vymezovat proti Sobotkovi a teď mu rybka uklouzla....už je "jenom" premiérem. A teď co voliči čssd? To jsem zvědavý na preference. Myslím, že by mohly vylézt o 5% nahoru, ale na víc to nevidím. Lid česko-moravský fandí autorovi EET, miliardáři a pak ODSsce a TOP ce- to jsou asi ti živnostníci. Komunistů ubývá a lidovci - 10%, to jsou ty babky s křes ́tanskými kořeny.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JB

J85i94r41i 20B24o19r

15. 6. 2017 10:16

Promluvil největší znalec Ústavního práva.;-D

6 0
možnosti
Foto

To nejsem. Ale alespoň si pamatuji demisi vlády Václava Klause v roce 1997.

0 2
možnosti
AH

Kulišárnu popisujete hned od počátku. Lánští pučisté nejsou nic jiného než Zemanovi patolízalové, které si Zeman povolal a kuli pikle jak se Sobotky zbavit. Když už nic, Sobotka za téměř čtyři roky dokázal jistou obratnost, nohy mu celou dobu okopávali oni pučisté a jejich sověrci uvnitř strany, okopával jej Hrad, jelikož ješitný Zeman je pomstychtivý, okopával mu je Babiš a celý jeho spolek. Zemanovi vůbec nejde o dobro státu, ten zneužívá jen a jen pro svou ubohou mocenskou hru. Tak prolhaný člověk se jen tak nevidí. Proto vůbec neudiví, když člověka bez jediného stínu morálky adoruje člověk, který je tam stejně.

10 0
možnosti
Foto

A Vy se považujete za morálního? Proč?

0 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.