Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zkusil jsem si to přečíst podruhé, abych v tom našel nějakou pointu, nebo myšlenku a nic. A pokud jde o otázku v nadpisu: Nenabalovali, ale čím měli větší IQ, tím měli menší morálku a sebeúctu. Protože věřit tomu systému od padesátých let už mohl jen hlupák.

5 0
možnosti
Foto

Myslím že jste naprosto mimo. S morálkou a sebeúctou to prostě vůbec nesouviselo. Ono je snad nemorální dobře řídit podnik? Já Zdeňka Pelce znám již déle než 30 let a vím že i za komunismu Ten podnik vedl dobře. Sice jsme si netýkaly ale pracoval jsem pod ním.

0 1
možnosti
MB

Ve - Sňatcích z rozumu, hraje Jirásková na klavír a volá, že "Je marná" ... Pak zase - V paní Dulské, hraje mladý R.Hrušínský a ona volá - "Co z vás mládežníci jenom bude ? Vždyť vy, jste nakonec schopni volit i ty socialisty" ! KSČ ještě vlastně nebyla ... Pak se rozrašila až do normalizace - taky úžasné, nenormální stav, je nuceně za normální považován. Režim opakovaně dělá své dvě chyby - Pošlapává občanské svobody a tradičně mu nefunguje ekonomika ! Kdo to tak nechápe - musí být znormalizován ! Pravda je, že v socialismus byly na vše normy - Žel, tvořili jej vesměs duchovní otcové, hlupáci - nu a ti chytřejší to vše pozorovali, opatně - neopatrně podporovali ... :-)

0 0
možnosti
PN

P58e92t77r 78N53ě30m72e53c

12. 6. 2017 11:07

Ne hlupáci, ale ti bezpáteřní :(.

Zkuste za KSČ v článku dosadit NSDAP.

2 0
možnosti
Foto

A kdo si dnes podrží svůj názor, když mu za to hrozí ztráta kariéry?

0 0
možnosti
Foto

Smutné? Proč? Takový je světa běh. Vždy byl a vždy bude.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.