Diskuse

Proč byli Havel a Obama "ti dobří" a proč jsou Trump a Zeman "ti špatní"?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pokusím se, naprosto korektně. Lidská , přirozená tužba - dobře se zapsat ... Pak asi - ve vlastní rodině. IHNED je problém , ve které ? - všichni jsou rozvedeni. Dobře, nezvládl jsem to složité - sám sebe, tedy se obětuji a pomůžu všem lidem, i republice ... Čas tepe neustále - DĚJINY - občasně ! Jak se tam dostat !? Pak, není problém s TGM, Gottwaldem, Husákem a Havlem. I Ti už tam jsou , (pravda, každý se zapsal jinak). Co s Milošem Zemanem ? Taky chce, ale on - všude chodí pozdě ! Dorazí do OF, hledá židli, vpravo už sedí kámoš Klaus - Tak si sedne vlevo ... Objeví se, mládežník Šlouf, strůjce úspěchu - (má ještě nějaký civilizační vliv na Miloše), tedy je odstraněn. Miloš kandiduje poprvé - pak podruhé - Konečně prezident ! Opět přichází pozdě - Nejlepší roky uplynuly ... Neregulován, naopak obklopen rozfoukavači jeho ega, je přesvědčován, že pozdě není ! Miloši, ještě jednou ... Jak to dopadne nevím - zřejmě blbě, jeho zdraví ... Jedno však vím určitě - Miloš Zeman, se do našich dějin nezapíše. Tam budou nějaké poznámky o první přímé volbě, o jeho svéraznosti ap. D.Trump, něco dokázal - má své imperium, svébytně hájí zájmy USA. M.Zeman ? Fakt, nevím, musím se podívat tam vlevo dolů, třeba tam něco bude. Všude chodí pozdě - Inu sebrat se a vyrazit, to už dá práci i nám ... :-)

1 0
možnosti
AH

Nikdy jsem ho neslyšel, jako Václava Havla, krákat něco o "právech homosexuálů". Podle mě, mají všechna práva jako ostatní občané a mělo by být zajištěno, že nebudou diskriminováni, vysmíváni nebo dokonce trestáni.

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=608382

Homosexuálům se vysmíváte neustále vy. Trestáni a pronásledováni jsou ve vámi milovaném Rusku. Pochody a další záležitosti se pořádají kvůli talovým lidem jako jste vy. Privilegia žádná nemají. Cancáte jako vždy. A když jsme u toho "krákání". Je řada doložených krákání hradního pána, spíš než krákání tak skutečných lží.

9 1
možnosti
Foto

Já se homosexuálum vůbec nevysmívám. Není proč Jsou to moji kamarádi.

Vysmívám se tomu zbytečnému cirkusu kolem nich. V Rusku není homosexualita trestná, to spíš v islamistických státech.

3 1
možnosti
JAN

Evidovaný H., jeste únavný, a hlavně neslušný, mj. /!/ i tím, jak se kupř. stále otíráte o presidenta Havla. Ale u evidované osoby se nedá nic jiného očekávat.Tečka. Znovu tedy řeknu - komunisti, estébáci, ale i pp. VK a MZ jsou osoby zcela nepřijatelné ! A právě vámi jsou tito lidé přesně, jak označujete vy sám i nyní - nekriticky obdivováni. Již jsem jako vy, opakuji se, ale toto není tvrzení "mimo mísu", nebo "těsně vedle" ;-D. Aneb jak říká v dnešních LN p. Mišík - " ... soudruzi .. oni byli drzí už tenkrát .. " Přesně jako VY. Pozdravujte ode mne opilce a lháře MZ, a že už bude končit, je nová doba ;-D

4 3
možnosti
Foto

Nová Doba? Nebyl to nějaký komunistický plátek?

1 1
možnosti

To, že Zeman boří klišé, je asi jediné, s čím se dá z toho vašeho aktivistického blábolu souhlasit. Po celou dobu své politické angažovanosti úspěšně boří zažitá klišé o slušnosti, morálce a pravdomluvnosti. V poslední době i ta o estetice nebo inteligenciRv Rv

Docela mě rozesmála ta poznámka o Zemanově levičáctví, to, že na něj před lety zbyla Sociální demokracie byla spíš náhoda, klidně by se prolhal i do stran jako ODS, tam bylo ovšem obsazeno jeho pobratimem....

2 2
možnosti
JB

J21i32r85i 83B53o49r

9. 6. 2017 12:28

Pane Hermánku.

Váš blog by měl být označen jako tabákové výrobky. "Čtení blogu ohrožuje zdraví"

Ten váš obrázek by mohl zůstat.

6 1
možnosti
Foto

... toč se a vrč, můj kolovrátku, ...

A můžete na to namítnout, že se opakuji;-D

3 0
možnosti
Foto

Co na to říci? Čtyřtaktní Ottův motor funguje také tak.

0 0
možnosti
PT

P95e13t32r 89T86o60m42e25k

9. 6. 2017 11:23

A jak je to s vaším směrem myšlení? Řekl bych že ten směr je vytyčen takto Rusko,Putin,Rusko,Putin,.....Už jste se konečně byl v Rusku podívat?

5 1
možnosti
Foto

Zkuste prosím, pro změnu, zase něco vtipnějšího. Třeba, ve kterém pražském interhotelu pracuji. Líbil by se Vám více Hilton nebo Marriott?

Já myslím, že Marriott je luxusnější. Jednou jsme tam s těmi podvodníky bydleli, ale nesměli jsme se k tomu přiznat.

0 4
možnosti
MM

Jistě máte zdokumentováno ideologické ukotvení Havla co by reformního komunisty a směr jeho myšlení, stejně jako zdokumentována vaše činnost v Ústavu pro studium totalitních režimů.

4 0
možnosti
Foto

Je to obecně známá věc. A s ÚSTR nemám žádný problém. Vyznamenali mého strýce.

0 3
možnosti
PK

P24a29v31e43l 59K27r80á87l

9. 6. 2017 11:08

Nevím jestli byly jedni dobří a druzí špatní,ale dva první jmenovaní hledali možnosti jak stavět mosty mezi lidmi a dialog mezi různými skupinami,nikdy jsem neviděl a neslyšel že by se vymezovali a uráželi oponenty.Zatímco ti ti druzí dva dělají přesný opak,ale očividně je otázka dobrého a špatného velmi subjektivní na vnímání každýn z nás.

3 0
možnosti
DT

Vy jste to s tím Dejdarem ještě pořád nepochopil?

Včera jste napsal, že Dejdar dostal padáka z připravovaného seriálu, což je lež. Režisér Hynek Bočan nechce do budoucna spolupracovat s Dejdarem, ale žádného padáka Dejdarovi nedal. Psal jste, že se jedná o pokračování Zdivočelé země. Na konci poslední řady ZZ je Dejdarově postavě, Maděrovi, 75 let. I kdyby nějaké pokračování bylo, nejspíš by v něm Dejdar tak jako tak nehrál.

Tak ještě naposledy - Dejdar nedostal padáka z připravovaného seriálu!

5 1
možnosti
Foto

Není to rozpor? Nechce s ním spolupracovat, ale nedal mu padáka? To mi připadá jako "nespal jsem s ní, jen jsme v posteli měli sex".

A o žádném pokračování Zdivočelé země jsem vůbec nepsal. Napsal jsem prostě "seriál".

A abych věc "dovysvětlili". To hláška, kterou jsem slyšel v rádiu nebyla vůbec o Bočanovi, nýbrž s Stránském, který jednoznačně prohlásil, že v budoucnu nechce s Dejdarem spolupracovat.

Vzbudilo to velký rozruch a Stránský hned ten den to prohlášení změkčoval. Ale lidská paměť je nepřesná, takže některé body si nemusím pamatovat správně.

Podstatu ale ano.

0 6
možnosti