Diskuse

21. srpen 1968: Stále spolehlivá protiputinovská munice...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten článek se nedá nazvat hloupým.Je odporný.

2 1
možnosti

Drahomir Kolder nebo Lojzik Indra by to lepe nenapsal. Spolehlivou protiputinovskou munici dodava Vladimir Vladimirovic sam. Prepadenim Gruzie a loupezi dvou casti gruzinskeho uzemi v r. 2008, prepadenim Ukrajiny a loupezi Krymu spojene s neustalou snahou snahou destabilizovat Ukrajinu vyzbrojovanim zelenych muzicku,-putinovskych zaskodniku na Donecku a Luhansku. Pokud chcete srovnavat okupacni minulost musite prihlednout na chovani Nemecka nebo Ruska po padu imperialistickych rezimu. Nemcum se tezko da za jejich chovani po roce 1945 neco vytykat, vi marka zmuze vic nez masinkver. Co se vytknout Rusum? Snaha obnovit gosudarske imperium a za cenu vojenskych vpadu k sousedum.

7 1
možnosti
Foto

Takže pokud k minulosti nepřihlédneme, zdá se být vše v pořádku.

A dovolíte příhlédnout třeba v případě GB k její minulosti jako koloniální velmoci, nad níž slunce nestihlo ani zapadat.

2 1
možnosti

" Připadaly mi naprosto stejně jako americké jednotky dislokované v Německu, " - unikl Vám drobnej detail, že americké /a další/ jednotky byly v Německu jako dohled nad zemí, která rozpoutala WWII. My jsme snad kolem roku 1968 taky rozpoutali nějakou válku?;-D

5 0
možnosti
Foto

Ne. Ale výsledný dojem byl stejný.

0 0
možnosti

Neuvěřitelné, ale co, od ev. H. standard. Jen připomenu, že před loňským "výročím" tady H. pobrekával, že se začne opět připomínat okupace naší vlasti Brežněvovským SSSR /21.8.68/. Okupace, kterou většina čechů rusku nepromine NIKDY. A dnes tady zase pěje své klasika zpěvy, jako od "Evy a Vaška", a to o "míru-tvorném" Putinovi ;-D . Jen další totální hlína pana "evidovaného" ! Opět jen perex.

11 0
možnosti
Foto

Nikdy, neříkej nikdy.

0 2
možnosti

Rok 1968 připomínáte neustále vy. Vše kolem roku 1968 vám připadá jako protiputinovská propaganda, no dobře, nakonec jako člen jeho páté kolony u nás si to musíte odpracovat. Krom mnoha jiných pomýleností trčí z vašich řádků taková přinejmeším zarážející věc - vyhozených členů Ksč po prověrkách bylo cca 500 - 600 000, členů charty v roce 1989 bylo řádově v tisích, ne v desetitisících, zdaleka ne všichni byli členové Ksč. Tudíž vámi neustále omílané plkání o tom, že normalizaci kritizují ti, co přisli o fleky (chartisté) a mladí, kteří nemají ponětí o padesátých letech je hloupost. Normalizaci chválí ti, kteří se měli dobře tím, že s režimem kolaborovali, žili na úkor těch, kteří drželi hubu a krok, protože v devíti z deseti případů to jinak nešlo. Takové věci co vy o těch letech píšete, těch 85% co zmiňujete, to je ubohost tak asi - použiji vaše výrazu - dle mého mínění, ubohost ze 100%.

8 0
možnosti
Foto

Pletete si příčinu s následkem. Já přece netvrdím že všichni vyhození z KSČ se stali chartisty. Já říkám že většina chartistů byla vyhozena z KSČ. Ostatně o tom je naprosto jasná statistika.

A pokud těch vyhozených skutečně bylo víc než půl milionu, čemuž já tedy nevěřím, tak pak není divu že tolik lidí na normalizaci prskalo.

A ještě vaše poznámka o tom, kdo se za normalizace měl dobře. No přece všichni kdo pracovali ne?

1 5
možnosti

Sypání soli do ran - sypáním je, nicméně tak sípe samotný V.Putin ! Je to prosté, na ZOOM mluví bývalí generálové Wehrmachtu. My si pomohli, byl kariérní postup od doby omezenosti Versailleské smlouvy. Pak, to Prušácké navyklé, výboje s okupováním cizích území, až do doby procitnutí - tak se to přece nedá dělat, stud a vlastní poučení ! ... Pak jinde - Nápady, ocenit veterány našeho přepadení 08/1968 byly sice zamítnuty - (skandální) , MINULOST SSSR, avšak odmítnuta Kremlem nebyla - Je dokonce brána jako geopolitická katastrofa ! To ovšem nebyla žádná újma pro vítače okupantů, naopak, udělali docela hezké kariéry. Doba šla dále - Dnes si pak lebedí již jejich děti ! Babiš, Pelikán, Telička, Pospíšil a raritní Konečná - Živit se identicky nerobit , kolaborovat. Ano, pak jsou to bolavé rány a rudá sůl v nich ... :-).

2 0
možnosti

To je hnus na kvadrát tento blog. Mít vás po ruce tak si přepočítáte dobrovolně zuby.

7 1
možnosti
Foto

Copak se nelíbí? Vy to neumíte napsat? A nevyhrožujte prosím, já jsem něžný člověk.

0 3
možnosti

Integral dojmu z clanku = dobry clanek o jednostrannem narovnavani vztahu.

0 1
možnosti

Vy si pořád melete svou, pane Hermánku, - tak po stopadesáté první : v srpnu roku 1968 byl vstup vojsk Waršavské smlouvy pod vedením SSSR byl pro normální a drtivou většinu obyvatel jasnou a ukázkovou okupací, pro menší část bolševické lúzy, to byla bratrská pomoc.

10 0
možnosti
Foto

A tvrdím snad něco jiného?

0 5
možnosti