Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Hermánku.

jsem si jist, že i vy dokážete rozlišit vlastní demisi podanou ministryní krátce po selhání jejích podřízených a odvoláním ministra, který se drží funkce jako klíště i když by jinde už dávno musel podat demisi.

4 0
možnosti
Foto

To samozřejmě dokážu. Ale na jednom trvám. Prezident není povinen na pokyn premiéra cokoli ihned podepsat.

Prostě je jeho povinností neřešit nějaká klíšťata, ale odvolat ministra z klíčového ministra bez toho, aby znal jméno navrženého nástupce by prostě bylo nezodpovědné.

A opakuji, že premiér Sobotka vyváděl jako malý kluk zcela zbytečně. Stačilo dodat jméno Babišova nástupce a vše pak šlo naprosto hladce.

0 4
možnosti

Co vás pudí psát denně takové slátaniny? Zeman už zajímá fakt snad jenom vás. Brzy nás opustí a vydá se na cestu do pekel.

9 0
možnosti
Foto

Patrně asi pudil, že? A to jako Miloš Zeman. Styďte se, Zoro.

0 7
možnosti

To je pořád jen Zeman. Zeman jako dávidlo, Zeman proti provrtaným kolenům z lakoty, Zeman jako všelék proti islámu, Zeman, jako vynálezce koňského salámu.

Kolik těch Zemanů, mate ještě ve fěrtochu? A jde to vůbec na odbyt?

6 0
možnosti
Foto

Asi jako Babička Boženy Němcové. Hodně.

0 1
možnosti

Vidim, ze dnes jste se opravdu prekonal.

3 0
možnosti
Foto

Já děkuji nesmírně.

0 0
možnosti

I když beru v potaz, že se nudíte doma, v práci, v hospodě..,sám jste napsal, že se nudíte všude, stejně nechápu proč musíte za každou cenu něco psáti i když je to o ničem a většinou blbina..

Vyjížďka do přírody by snad prospěla.;-)

11 0
možnosti
Foto

Ale, dobré pivo ještě více.

0 0
možnosti

Zdá se, že blití v Kněževsi má hlubší souvislost s demisí vlády, ale opak je pravdou.

7 0
možnosti
Foto

Byl to jen příklad, Kájo.

0 2
možnosti
Foto

Oni ti staří komunisti z 60. let se cítili a dodnes cítí být těmi největšímu demokraty a také Havlisty, vykladači práva, Ústavy, mezinárodních vztahů (hlavně Pozor na navždy komunistické a expanzivní Rusko!). Mají prostě své fixní ideje a kdo je s nimi nesdílí, toho považují za nepřítele! Rv

Ale faktem je že to tehdy skutečně byla doba velkého uvolnění i demokratizace společnosti. Např. tehdejší zákon o správním řízení (71/67 Sb.) zavedl ve prospěch lidí na tehdejší dobu nevídané požadavky zákonnosti. A vydržel až do roku 2004, kdy byl nahrazený novým socanským správním řádem (500/2004 Sb.), který je v mnohém pro lidi horší a který nahrává a vyhovuje současné úřední moci a korupci a zákonnost není vůbec podstatná. To byl jen malý příklad ....

2 10
možnosti

No, ten příklad, konkrétní, mi ve vašem příspěvku tak nějak chybí. Můžete poukázat na konkrétní paragrafy z těch dvou norem, které máte na mysli?

4 1
možnosti

Hermánkovská klasika, náš "donosčik estebakowy" opět po ránu pocítil nutkavou potřebu kopnout si do lidí, kterým nesahá ani po kotníky a naopak vyzdvihnout sobě milé a sobě podobné comrades, kteří jsou na tom s morálkou podobně jako on, tedy blbě...inu...

13 0
možnosti
Foto

Stále zbožňuješ ty staré stalinisty, Václave?

0 4
možnosti

J13a52n 92B14u73r64d26a

28. 5. 2017 9:51

Prof. JUDr. Jiří Hermánek, Ph.D., LL.M.

2 0
možnosti

Na konci chybí ještě em. ag.

1 0
možnosti
Foto

Opět tradiční fabulace, jak je u agenta v důchodovém věku obvyklé. Klaus nepodával demisi k údivu všech zúčastněných. Údiv by patrně nastal, kdyby tu demisi nepodal, protože průšvihy, které jeho vládu pronásledovaly, mu už zkrátka přerostly přes hlavu.

2 0
možnosti
Foto

K údivu všech zúčastněných ji podepsal i za ministry. Jemu samému se nikdo nedivil a také jsem to nepsal. Dá se to poměrně snadno vygooglit a já to nedávno udělal.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS