Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Mediální humbuk neodpovídá faktickému stavu věci. Prezident využil svého práva udělit milost, tečka. Zpráva na čtvrtou stranu, vlevo dole. Natočený film a Klímova reportáž by teoreticky mohla zprávu posunout na stranu dvě, to díky zpochybnění faktů, vyšetřování a vynesení rozsudku. Zdá se, že vnější podpora bombastičnosti zprávy zapůsobila na novináře a jejich zálibu v kempování.

0 0
možnosti
Foto

Jen tak naokraj, Zeman ukázal Putinovi, jak se dá zbavit novinářů bez toho, aby se snižoval jejich počet. Hodíte ohlodanou kost, smečka se rozeběhne a rázem zapomene, že před chvílí větřila stopu něčeho mnohem chutnějšího.

1 0
možnosti
Foto

jste si opravdu naprosto a beze zbytku jistý, že Kramný vraždil? Já například vidím jisté podobnosti v případu polské turistky Magdy, a tu Kramný z vězení zabít nemohl. A stále nikdo nevysvětlil, proč by volil tak krkolomný a navíc nejistý způsob vraždy.

2 0
možnosti
Foto

Zcela jistý si samozřejmě být nemohu, ale nemám žádný důvod o jeho vině pochybovat.

0 0
možnosti
Foto

Je dost podivné, že Kajínkovi nájemnou vraždu údajně prokázali, ale jejímu objednavateli Vlasákovi a zprostředkovateli Hegedišovi neprokázali u soudu nic.

Takže, Kajínek je odsouzený jako nájemný vrah, ovšem bez objednavatele a zprostředkovatele.

Pokud neexistuje ani objednavatel, ani zprostředkovatel, tak jak vůbec může někdo být odsouzený za nájemnou vraždu?

3 2
možnosti
VV

Tentokrat jste napsal vecny prispevek. A ja bych k tomu dodal, ze Ceske soudy zrejme rozhoduji jaksi virtualne.

Takze podle mne jedine rozumne reseni, obnovene soudni rizeni pod mezinarodnim dohledem.

2 0
možnosti
JV

Bez ohledu na oběti, vám tam schází ještě nejméně jeden rozměr - nájemná vražda, kterou se může "pochlubit" pouze pan Kajínek. Okolnosti, které vraždě pánů Jandy a jeho bodyguardů předcházely, výrazně vybočují z linie násilné trestné činnosti, kterou spáchali Straka a Kramný (nijak nezlehčuji oba si zaslouží shnít ve vězení, byť Straku od špagátu uchránil pouze nedostatek věku).

To, jestli počínání pana Kajínka stojí svojí závažností ještě o něco výše je otázkou do diskuse, podle mého názoru ale ano. Nájemného vraha považuji za absolutní dno lidského bytí. Od našeho pana presidenta dostal milost :-/

0 0
možnosti
Foto

Pro mě je daleko důležitější charakter oběti a to, zda trpěla.

1 0
možnosti
Foto

Kdepak, není na světě grázl, kterého by Jiří Hermánek neobhajoval. Mně se líbí jedna věc. Jak lidé, kteří by dávali trest smrti i za zabití z nedbalosti a za krádež kabelky by sekali ruku, obhajují propuštění nájemného vraha tím, že ten chudák už seděl dost dlouho.

4 5
možnosti
MM

Tak máme další novou celebritu a lid se zabaví.:-/

2 0
možnosti
Foto

JK je celebritou už dávno.

0 0
možnosti
BT

B84o71r84e32k 88T33o33m93i16s

23. 5. 2017 16:57

A tak co vy na amnestii svatého prezidenta Václava Havla, který propustil úplně všechny vězně bez toho, aby se s někým poradil. Kolik lidí bylo těmito kriminálníky znova okradeno a zavražděno, to už neřekne nikdo. No a kolik podvodníků co okradli tisíce lidí o milióny úspor amnestoval další pan prezident Václav Klaus ? A zase ticho po pěšině. Ale Zemanovi to sečteme, že jo ?

1 1
možnosti
VV

On se o tom jeste v kriminalu se svymi spokuvezni radil. A jak to bylo po amnestii vaclava Klause je snad jeste v zive pameti.

1 1
možnosti
EH

Kramný a Spartakiádní vrah jsou očividně psychopati, což Kajínek není. Kajínkovi přeji vše nejlepší ne kvůli němu, ale hlavně kvůli potenciálním obětem jeho bohaté kriminality. Pokud není totální blbec, tak využije svoji slávu a rozumně ji zpeněží, aby už nemusel do konce života krást. :-)

1 4
možnosti
JN

Ať si myslí kdo chce, co chce, MZ touto milostí minimálně negoval svoje vlastní rozhodnutí číslo 378/2013 Sbírky.

1 1
možnosti
Foto

V žádném zákonu nic takového nevyšlo. Bylo to politické prohlášení. a navíc se mu nezpronevěřil.

1 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.