Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odpovím pánům Dvořáčkovi a Kuchtovi současně. Ano, příliš jsem to zjednodušil. Němci, samozřejmě, dováželi především Turky na práci a ne kvúli svědomí. Ale, současné německé postoje jsou diktovány kocovinou z Holocaustu.

0 0
možnosti
Foto

A Francie? To, že nezanechala kolaboranty na místě, znamená přece soucit s nimi, že?

A Britové? Zaslechl jsem, že při imigraci zohledňují občany svých bývalých kolonií. A Pákistán je přece také bývalou britskou kolonií, protože býval součástí britské Indie.

Dobře, možná, že výraz "svědomí", není ten správný, ale současná situace silnou vazbu na minulost těchto zemí nepochybně má.

1 0
možnosti
PK

Neřekl bych, že rozhodující příčinou otevření evropských dvířek je špatné svědomí domácích. Za vším hledej kapitál. Bylo po válce, mužů ubylo a bylo potřeba vyrábět. Prostor dnešní V4 + DDR se stal sovětským a tak Němci začali dovážet Italy. S těmi to bylo ještě o.k.,i když se měli původně většinou vrátit. Totéž Frantíci i Angláni , de Gaulle musel vzít při stahování z Alžírska desetitisíce místních "kolaborantů", kteří by doma přišli o hlavu. A také se bílým nechtělo dělat pomocné práce, část imigrantů zpočátku pracovala, ale další generace už chtěla víc. Západní podnikatel chce vyrábět prachy, soucit a morálka je většinou hodně vzadu

0 0
možnosti
MD

Dal jsem karmu za snahu. Vsak svedomim to nebude. Teoreticky jste dost star na to, aby se vam prubeh probouzeni a samotne predkladane podoby svedomi nezdal prapodivny az podezrely.

0 0
možnosti
JR

J48a96n 12R37á14ž

23. 5. 2017 13:54

Začíná ve mně narůstat přesvědčení, že to, o čem píšete v samém závěru článku, je pravdou!

0 0
možnosti

Něco mi uniklo? Někdo už řekl oficiálně, že pachatelem byl muslim?

0 0
možnosti
Foto

Jsou snad sebevražední atentátníci jiné víry, než muslimské?

Jedině Islám slibuje za masové vraždy nevěřících a jinověrců věčnou nebeskou blaženost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.