Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

K32a59r95e33l 96M78á29d81l53e

18. 5. 2017 16:40

Těžko se dá srovnávat, když dnes už víme, které filmy z éry komančů se dají s potěšením shlédnout v x-té repríze, které jiné se dají občas vidět spíš pro nostalgické pobavení, i když byly původně točené jako nějaké strašně napínavé budovatelské drama, a konečně které byly blbé už v době vzniku a časový odstup jim žádné plusy nepřidal.

Tak to bude asi i s dnešními filmy. Ty blbé budou zapomenuty, z těch dobrých už budou filmy pro pamětníky a diváci budou vzdychat - jó, tenkrát se ještě uměly točit filmy.

Já bych to na procenta viděl fifty-fifty. A mimochodem - Zítra to roztočíme... možná má plus za to, že to nebyla agitka, ale jinak to byl trapný uječený předchůdce dnešních troškovin.

No a s tou hudbou je to nemlich to samé. V osmdesátých letech se brečelo, že hudba nestojí za nic, v další dekádě se brečelo zase, v další zase.... A dnes jsou rádia, která se úzce specializují na určité období a mají co hrát - v každé době vzniká něco kvalitního, co přežije.

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Na Trošku jsem trošku zapomněl. Jeho Kameňáky se budou hrát i za 30 let.

0 0
možnosti
Foto

Jenom dodatek, zda-li se někdo odvážil pojmenovávat v éře studené války věci tím proříznutým jazykem: V r. 1947 publikovala komunistická Tvorba tyto úryvky z dopisů čtenářů:

Vy bestie, Pankrác zasepři­jde Přijdedoba, kdy Vás zase budou věšetna kandelábrech ... politickýgangstere, budeš od­dělán ... Varujeme Vás ... Mějte se na pozoru!...“

„Jsem komunista, ale vystupuji ze strany ... Vy gauneřibolševici! Přijde čas,kdy si to rozdáme! Nebude to už dlouhotrvat... Vypráskáme Vás, jako toudělali ve Španělsku a bude pokoj. Nejsme sami!! Víte dobře, jakýje kurs světové politiky!!! Ať zhyne bolševismus! Ať žije svoboda! Ať žije Truman! Ať zhyne rudý car StalinKrvavý".

Závěr: Komunisté nic nezatajovali.

0 2
možnosti
Foto

Dodatek pro pana Sisku: Komunisté nikdy nic nezatajovali, co hrozilo komunistům.

0 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.