Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miloš Zeman je pro výkon funkce prezidenta nekompetentní protože:

Od Šloufa po Mináře si za své spolupracovníky vybírá osoby,které je dnes v módě označovat jako kontroverzní. Dosazení a udržováníčlověka neschopného získat bezpečnostní prověrku na místě kancléře je tohopříkladem. Dalším příkladem je fakt, že si za svého ministra financí vybralčlověka, který nakonec jako téměř jediný skončil ve vězení v důsledku Zemanovaboje proti privatizačním podvodům.

Pan prezident má problém se svými sliby. Premiérem se stalna základě slibu nápravy privatizačních podvodů. S výjimkou Milana Šrejbra(Třinecké železárny) a Iva Svobody (Liberta) celá akce vyšuměla do ztracena.

Zeman je i nestálý v názorech. Je velkým bojovníkem za zavedenínějaké formy majetkových přiznání. Když se ale objevily pochybnosti o majetkujeho vlastního kancléře, stačilo mu pouhé Minářovo ústní ujištění, že vše je v pořádku.Podobně v roce 2011 prohlásil o Andreji Babišovi, že je jako politiknedůvěryhodný. Dnes jak se zdá, si už na nedůvěryhodnost AB nevzpomíná.

Dnes je značná část voličů znechucena politikou a ochotu strandohodnout se v rozporu s volebními sliby. Pravzorem těchto paktů jeale Vámi opěvovaná Opoziční smlouva. Zeman se v rozporu se slibem bojeproti korupci a za nápravu privatizace spojil se stranou, kterou označil za hlavníhopůvodce těchto jevů. Tato zrada se jasně projevila na volební účasti. Ta meziroky 1996 a 1998 poklesla o 2%, mezi roky 1998 a 2002 o 16% (účast 58%).

Má i problém jednat s ostatními. Své oponenty nechcejen porazit, chce je zdeptat (aféra Olovo). Po volbách 1998 nedokázal vyjednat koalicis KDU-ČSL a US (dohromady 113 míst v PS). Toto jeho jednání seprojevilo i při prezidentské volbě 2003, kdy prohrál i díky hlasů politiků ČSSD.Proč asi tak hlasovali? Podle stejného vzoru se po prezidentské volbě 2013 spíšnež jako demokraticky zvolený politik choval jako hráč, který vyhrál v kasinua bere vše.

6 0
možnosti

A jen tak mimochodem, to že se ministrem stal dříve Klausnež Zeman, je dáno jejich založením. Zatímco Zeman sypal bonmoty a myslel, žeto stačí, Klaus se dal do každodenní práce.

1 0
možnosti
Foto

8-opánové, vás to ještě baví???

2 0
možnosti
Foto

Jak kdy. Já koukám na Truchlivého Boha a občas juknu na web. To se nesmí?

0 0
možnosti
Foto

Prezident Miloš Zeman je naprosto kompetentní a Ústavu neporušuje.

Pokud někdo tvrdí něco jiného, musel by říct konkrétně v čem, kdy a jak. A v takovém případě by pak skutečně nejenže měl, ale dokonce i musel zasáhnout Ústavní soud.

Ovšem nic takového vůbec neexistuje, a proto není na pořadu dne ani jakkoli důvodné cokoli takového jakkoli předjímat.

Pouze lidé plní zášti a nenávisti vůči prezidentu Zemanovi, vůči lidem jiných názorů a vlastně i vůči celé České republice, vyvolávají různé "neklidy, nepokoje, davové psychózy a řvaní na náměstích (hlavně v Praze)" a v těchto věcech účelově lžou, lžou a lžou! Rv

Dobrý článek - dávám karmu! R^

3 14
možnosti

Putin je KGB zloduch a ukradl Krym a není to dětinské.

8 0
možnosti
Foto

Jak mohl ukrást něco, co mu patřilo?

0 6
možnosti

P36e57t36r 41T24o83m44e50k

18. 5. 2017 9:33

Zase vedle. Tentokrát se asi jen mýlíte. Už jste byl v Rusku?

2 0
možnosti
Foto

V čem, prosím, milý pane Tomku, jsem vedle? Co bych dělal v Rusku, já chodím k Jelínkům.

0 2
možnosti

Bouře ve sklenici vody skončila (asi), Sobotka dosáhl odvolání Babiše z MFa z vlády, takže teď budete mít čas před každou křižovatkou volat na dopravní inspektorát jestli můžete jet na zelenou.

Na váš případný "komentář" reagovat nebudu.

3 0
možnosti
Foto

To je vtipný přístup, hodný osmiletého školáka, který počmáral zeď a utekl.

0 2
možnosti

Kdyz uvazime, ze autor svym pohledem na deni predstavuje sirokou zakladnu realistu ..

0 7
možnosti

To jsou ti, co mluvivali o realnem socialismu?

0 0
možnosti

Nevěřím, nikdo nemůže být tak zaslepen. Schválně a jízlivě pokoušíte odpůrce a máte radost z komentářů, které opět jízlivě a arogantně komentujete. Je to takový Váš sport, možná úchylka a Vaše záměrné fabulace nemá smysl komentovat.

12 0
možnosti
Foto

Ta propaganda nabírá obrátky. Už ani není snaha to aspoň trochu vyargumentovat nebo vysvětlit. Buď někomu teče do bot, nebo stáří nezadržitelně postupuje.

5 0
možnosti
Foto

Vaše postupuje? Vlastně každého, že?

0 2
možnosti
Foto

z vás by měl Goebbels radost.

10 0
možnosti
Foto

Kdepak. Já jen šířím pravdu, která je mnohým nepříjemná.

0 6
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.